Politică

10.000 euro pentru bugetul local din vinzarea extinderilor

Iulia Crețu
28 aug 2011 1443 vizualizări
Primaria Focsani stringe bani pentru zilele negre ale crizei. Patru focsaneni vor sa-si cumpere suprafetele din jurul apartamentelor sau birourilor.

Din patru astfel de oferte, Primaria Focsani ar putea cistiga in jur de 10.000 de euro, asta daca alesii locali sint de acord si voteaza proiectele favorabil la sedinta de miine. Astfel, pentru un teren de 49 mp pe b-dul Unirii, la pretul zonei de 112 euro/mp, municipalitatea ar incasa de la Paula Farhat suma de 5.488 euro. De asemenea, in aceeasi zona centrala vrea sa-si mareasca proprietatea si George Baesu, consilier economic la Ambasada Romaniei la Atena. Acesta ofera Primariei lui Decebal Bacinschi suma de 3.472 euro pentru 31 mp, calculati la 112 euro/mp. Pentru alti 9,40 mp pe strada Fulger, administratia locala incaseaza de la Gheorghe Balosin inca 714,40 euro, adica 76 euro pentru un mp. Inca 3.390,24 euro este dispus sa dea Victor Mihalceanu pentru o suprafata de 30,27 mp, teren calculat la 112 euro/mp. Toate cele patru oferte de primit bani la Primaria Focsani au fost avizate favorabil de Comisia de urbanism a Consiliului Local Focsani. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.