Politică

Primarul de la Vizantea, inca un dosar penal

Doina Ganea
25 ian 2011 1419 vizualizări
Primarul comunei Vizantea-Livezi, Fanica Ciobotaru (PNL) este iar in vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Panciu dupa ce a fost acuzat de abuz in serviciu

Potrivit localnicilor in seara zilei de 13 ianuarie primarul Fanica Ciubotaru s-ar fi plimbat cu masina Primariei Vizantea-Livezi prin sat in stare de ebrietate, iar in momentul in care au fost sesizate organele de ordine ar fi fugit acasa abandonind masina in fata portii. "Nu este nimic adevarat. Aveam in ziua respectiva de facut o actiune de control in comuna si in timpul acesteia m-am oprit acasa pret de citeva minute sa-mi iau niste medicamente. Stiu de dosarul care se afla la Parchet, dar nu este nimic real. Nu s-a intimplat nimic cu masina si nici cu mine", ne-a declarat ieri, primarul Fanica Ciubotaru, aflat la sarbatoarea liberalilor vrinceni. De altfel, in luna august a anului trecut, Fanica Ciubotaru a mai primit un NUP din partea procurorilor Parchetului de pe linga Judecatoria Panciu in urma unor acuzatii formulate de consateanul Valentin Urloiu. Rezolutia formulata de prim procurorul Florin Sava de neinceperea urmarii penale (NUP) arata la primul dosar ca in cazul Fanica Ciubotaru "nu rezulta savirsirea infractiunilor de amenintare cu moartea si nici cea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice", asa cum se afirmase in plingerea penala. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.