Politică

Potrivit intelegerii cu PC, Nini isi conserva Colegiul Dumitresti

Iulia Crețu
8 ian 2011 694 vizualizări
Potrivit protocolului politic semnat intre PNL si PC in aceasta saptamina la Bucuresti, intre liderii celor doua formatiuni, Crin Antonescu si Daniel Constantin, la viitoarele alegeri parlamentare, politicienii celor doua partide isi vor respecta zonele stabilite ca fiefuri.

Protocolul de neagresiune al "Aliantei de Centru-Dreapta" ar putea fi extins si la nivelul PSD, intelegerea urmind a se aplica de la centru spre teritoriu. Cu alte cuvinte, in cazul in care colegiile din Vrancea nu vor cunoaste modificari in componenta localitatilor, parlamentarii PNL si PSD isi vor pastra colegiile. "In cazul in care vor fi desemnati pentru o noua candidatura prin procedurile interne ale fiecarui partid membru al Aliantei, parlamentarii in functie vor avea prima optiune pentru candidatura in colegiul electoral in care au fost alesi in 2008", se arata in protocolul PNL-PC semnat la inceput de an. Acest lucru inseamna ca nici un conservator nu-i va face opozitie liberalului Nini Sapunaru in Colegiul 3 Dumitresti. Nu ca din punct de vedere politic PC ar avea in Vrancea forta necesara sa puna bete in roate celor trei partide principale, PSD, PNL si PDL. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 32 minute, 22 secunde
Mai iese ninishor deputate de Dumitresti la pastele cailor. Nu-l mai voateaza nici dracu pe aceasta vale la cate promisiuni a facut si la cat a realizat. Primarii lui sunt de kkt, niste hoti sau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.