Politică

Deputatul Nica e suparat ca Boc a scumpit cartofii

Iulia Crețu
14 dec 2010 624 vizualizări
S-au iubit dar despartirea de la guvernare i-a facut sa-si arunce laturile in cap. Se intimpla cu PSD si PDL. Prin vocea deputatului Ciprian Nica, social democratii afirma ca premierul Emil Boc are nevoie de asistenta medicala de specialitate pentru ca partidul pe care-l conduce e format din niste incompetenti disperati de a ramine la putere cu pretul de a ne duce cu totul în prapastie, fie stiu si, tot pentru a se mentine la putere, mint cu degajare si trec cu nepasare peste toate realitatile si peste toate neajunsurile oamenilor din aceasta tara! , dupa cum transmite Nica printr-un comunicat de presa.

Din opozitie, se face si un mercurial, social democratul afirmind ca in ultima luna s-au scumpit cartofii, ouale si fructele. Evident, din cauza lui Emil Boc. "Deputatul sustine ca datele statistice arata ca toate produsele sint mai scumpe: rata anuala a inflatiei a atins, in noiembrie, un nivel de 7,73%, iar cresterea medie a preturilor este de 5,8%. Preturile marfurilor alimentare au crescut, in noiembrie 2010, cu 0,88% fata de luna precedenta. Cel mai mult s-au scumpit cartofii (^9,98%), ouale (^7,95%), fructele proaspete (^4,32%), faina (^ 3,52%) si uleiul (^2,4 %)", se arata in acelasi comunicat de presa. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 36 secunde
In fond ce vreti sa ne spuneti prin aceasta stire? Ca Boc a scumpit cartofii? Ca Nica spune ca Boc spune? Sau ca aveti deja o pozitie clara, pro - Bocista si anti cartofista?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.