Politică

Mircea Geoana, facut mincinos de Ciprian Nica

Iulia Crețu
9 dec 2010 967 vizualizări
Razboiul Geoana vs PSD continua cu episodul explicatiilor dupa vizita la Vintu u 26 de membri PSD, printre care si deputatul Ciprian Nica, sint semnatari ai unei scrisori-repros la adresa fostului lider, pe care-l acuza ca-si sapa propriul partid u Nica spune ca lui Geoana i s-a mai dat un ultimatum de incetare a declaratiilor anti-PSD, pe care nu l-a respectat u presedintele Senatului risca demiterea din partid

Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica sare la gitul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, caruia ii aduce numeroase reprosuri si ii cere sa nu mai minta si sa-si atace propriul partid. Ciprian Nica se numara printre cei 26 de semnatari ai scrisorii indreptate impotriva fostului presedinte al formatiunii social democrate, trimisa marti dupa-amiaza si intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?". Nica, alaturi de alti europarlamentari, parlamentari si lideri judeteni ai PSD, ii cere lui Geoana sa nu-si mai sape propriul partid. "Va cerem sa nu mai mintiti in legatura cu PSD. Credem ca PSD a reusit anul acesta sa revina in fruntea ierarhiei partidelor tocmai pentru ca este mai deschis, mai consecvent si mai onest cu opinia publica si cu electoratul sau", sustin semnatarii scrisorii. Noul motiv de nemultumire in PSD la adresa lui Mircea Geoana este declaratia de pe blogul sau cu referire la episodul vizitei la Vintu din campania electorala de anul trecut, de la prezidentiale. Mircea Geona l-a acuzat pe actualul presedinte PSD, Victor Ponta, ca i-ar fi cerut la dezbaterea cu Traian Basescu sa minta cu privire la intilnirea cu "mogulul" de la Realitatea TV. La rindul sau, Victor Ponta, la vremea aceea purtator de cuvint al PSD, neaga acuzatiile lui Geoana. "Ati mintit electoratul si anul trecut si o faceti si acum vorbind despre vizita dumneavoastra la domnul Vintu. Va readucem aminte ca stiati, asa cum stiam cu totii, inca de la ora 13.00, de existenta fotografiilor si informatiilor publicate in toata presa despre prezenta dumneavoastra la domiciliul lui Sorin Ovidiu Vintu, cu o seara inainte de dezbaterea finala din campania pentru alegerile prezidentiale", sustine Ciprian Nica, deputat PSD de Vrancea, in scrisoarea-repros.


Nica despre Geoana: "i s-a mai dat un ultimatum sa taca si nu a facut-o"


PSD il acuza pe Geoana, prin aceeasi depesa, ca ar avea intelegeri ascunse cu liderul PNL, Crin Antonescu, de care, acuza social democratii, fostul presedinte PSD s-ar simti mai apropiat decit de propriul coleg, Victor Ponta, si cu cel al PC, Dan Voiculescu. "Exista agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu stim? Aveti intelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu si Dan Voiculescu? De ce doriti distrugerea dinauntru a PSD si doriti cu atita ardoare sa va razbunati pe domnul Victor Ponta? Va reamintim ca atit PSD, cit si domnul Ponta si-au pastrat constant sprijinul pentru dumneavoastra pentru a ramine presedinte la Senat. Nu aveti nici un pic de onoare, domnule Geoana? De ce, in loc sa cheltuiti bani pentru campanii de imagine impotriva partidului, nu ajutati partidul sa achite datoriile neplatite din campania electorala prezidentiala? Cum raspundeti celor care va intreaba de ce nici PDL, nici Traian Basescu nu va schimba din functia de presedinte al Senatului? Atunci cind veti raspunde onest la aceste intrebari vom crede cu adevarat ca vreti sa mai ramineti in PSD", ii reproseaza Ciprian Nica fostului sau presedinte de partid. Contactat de reporterii Ziarului de Vrancea, deputatul a precizat ca soarta lui Mircea Geoana se va decide in cadrul partidului, ieri avind loc o intilnire a Biroului Permanent National al PSD la Romanesti, in judetul Prahova. Ciprian Nica s-a declarat nemultumit de reactiile mediatice ale lui Mircea Geoana, cel caruia "i s-a mai dat un an de silentio stampa si nu tace, atacind partidul", dupa cum ne-a spus Nica. Parlamentarul spune ca fostul lider PSD si-ar mai gasi locul in partid, desi admite ca "se intelege mai bine cu Crin". "Cred ca domnul Geoana are loc in partid, dar numai daca isi revizuieste comportamentul. O decizie in cazul dumnealui se ia la Birou", ne-a declarat Ciprian Nica. Cit despre o posibila reorientare politica a lui Mircea Geoana, a carui sedere in PSD arde din ce in ce mai tare, spre, cel mai probabil, PNL, Nica spune ca "in momentul in care pleci dintr-un loc, cu greu iti gasesti loc in alta parte". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.