Politică

Sorina Placinta, de doua ori mai responsabila pentru Capitala, nu pentru Vrancea

Iulia Crețu
24 nov 2010 1178 vizualizări
Recent aleasa prim-vicepresedinte la organizatia Bucuresti a PDL, Sorina Placinta sustine faptul ca neavind contracandidat pentru functia de conducere, ar avea o responsabilitate dubla.

Sorina Placinta, ales senator in Vrancea, sustine ca-si va duce la bun sfirsit indatoririle de parlamentar de provincie, cu toate ca desemnarea sa in functia de conducere la Bucuresti va insemna timp mai putin in colegiul din tara. Ceea ce i-a determinat pe adversarii politici sa-i ceara delimitarea de functia de parlamentar de Vrancea si organizarea de noi alegeri pentru Senat. "Este exact asa cum a spus Vasile Blaga: reusitele sint ale tuturor, esecul e individual. Evident ca am fost intrebata daca nu e ciudat faptul ca nu am avut contracandidat. Nu e ciudat, e de doua ori mai responsabil, in opinia mea. Ma asteptam sa fiu intrebata despre accederea mea, ca om al Vrancei, la conducerea organizatiei Bucuresti. Sint om al Vrancei si voi ramine mereu. ("¦) Organizatia capitalei este intr-o situatie dificila. Din motive care tin de guvernare, de masurile dure luate pentru salvarea economiei si de rumoarea infernala din spatiul public", spune Sorina Placinta. Senatorul a demisionat din PDL Vrancea in octombrie, trecind la organizatia din capitala, pentru a face echipa cu presedintele Elena Udrea. Plecarea lui Placinta la Bucuresti, vazuta de unii actori politici ca o masura de protectie, ii lasa drum liber, si nu foarte linistit, cum ar fi fost de asteptat, lui Alin Trasculescu pentru conducerea democrat-liberalilor vrinceni. (I. CRETU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
Oricum pentru Vrancea nici un deputat sau senator nu a facut nimic mai bine ar pleca toti si sa ne lase . Toti au grija de ei se le fie bine iar prostimea ramane la fel
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
Pai nu plecara toti ? Ia incearca tu sa gasesti vreunul la birou :-).
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
Sorina treci acasa, chiar nu-ti ajunge cit ai?, ai mintit si tu lumea cum ai vrut si acum esti cineva, treci acasa la tine, in Bucuresti este aerul poluat, ce ai patit ai luat-o si tu razna.
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
SE SE ALEAGA PRAFUL SI NENUSA DE TOTI DERBEDEII DIN PDL...SUNTEM O TARA DE FRAIERI....SA IESIM IN STRADA SI SA LE DAM O MAMA DE BATAIE...
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
db n`o mai lingi`n ureche pe doamna ? :)))) te`a dat afara dupa campania electorala ? :)))))))))))
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
Nu-mi amintesc sa fi efectuat operatia pe care o expui. Iar de dat afara nu putea sa ma dea nici dansa si nici nimeni altcineva afara pt. simplul motiv ca nu am fost angajat niciodata in Vrancea si citeste integral
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
numai hoti prin romania
, acum 739399 zile, 5 ore, 59 minute, 34 secunde
a uitat doamna placinta cum a cistigat pdl si respectiv ea alegerile?a uitat ce a impartit prin sate la oameni,si le_a promis marea cu sarea.sa nu uite cum stau drumurile din vrancea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.