Politică

PNL cere desfiintarea tuturor institutiilor deconcentrate

Doina Ganea
5 iun 2010 1008 vizualizări
Liberalii vor transferarea atributiilor acestora in sarcina autoritatilor locale

Liberalii nu sint de acord cu masurile anuntate de Guvern pentru scoaterea tarii din criza. Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru, a prezentat ieri amendamentele pe care le au liberalii la legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea. "Fara masuri de crestere economica, fara alte masuri anticriza, doar ajustari in acele parti ale bugetului unde nu ar trebui sa se umble deloc sau cu extrem de mare grija si numai in conditii de extrema urgenta, doar taieri de pensii si salarii, de alocatii, la care se adauga noi surse de impozitare "" aceasta este noua viziune, din nou falimentara pe care Guvernul Boc o propune romanilor pentru a iesi din criza si pe care noi liberalii, o respingem fara echivoc", a precizat deputatul Nini Sapunaru. Printre amendamentele propuse de liberali se numara si citeva masuri pentru reducerea aparatului birocratic in sensul reducerii numarului de agentii, a personalului din prefecturi si nu in ultimul rind "desfiintarea structurilor deconcentrate in majoritatea domeniilor". Astfel, liberalii vor ca toate inspectoratele si directiile judetene actuale din domeniile sanatatii, culturii, agriculturii, etc. sa fie desfiintate si atributiile lor sa fie transferate autoritatilor locale. Liderul liberal Nini Sapunaru mai propune reducerea cu 50% a achizitiilor bugetare pe componenta imobile si dotari, deplasari si nu in ultimul rind reducerea cu 25% a cheltuielilor de protocol, carburanti, posta si telecomunicatii. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 7 ore, 13 minute, 14 secunde
Sa desfiinteze, OK, da cu liberalii care umplu deconcentratele a vorbit ? Aia ce mai mananca ? In rest nu se poate spune ca politica lui Sapunaru nu e transparenta, sa fie toate la Oprisan.
, acum 739399 zile, 7 ore, 13 minute, 14 secunde
DESTEPT TARE E SAPUNARU. NE DUCEM DRACULUI DE TOT DACA AJUNG PRIMARII SA CONDUCA DECONCENTRATELE.
, acum 739399 zile, 7 ore, 13 minute, 14 secunde
Sapunaru tipa ca sa-si puna tot Oprisan oamenii.
, acum 739399 zile, 7 ore, 13 minute, 14 secunde
Sa candideze mata , si daca e aleasa , ea sa numeasca ce prost tine la usa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.