Politică

Oprisan vrea din nou terenul de la Caprioara

Doina Ganea
27 apr 2010 740 vizualizări
Consilierii vor aproba miercuri trecerea terenului in administrarea Consiliului Judetean

Alesii judeteni se reunesc intr-o noua sedinta de lucru pe 28 aprilie, de la orele 16.00, pentru a adopta 20 de proiecte de hotarire, absolut toate fiind initiate de baronul Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean. Printre cele mai importante se numara darea in administrarea Serviciului Public Judetean "Salvamont" Vrancea a imobilului situat in comuna Soveja "" Vila Rucar, imobil aflat in domeniul public al judetului Vrancea, desemnarea functionarului Dan Adrian Mocanu ca mandatar special in Adunarea Generala a Actionarilor la SC Drumuri si Poduri Vrancea SA si nu in ultimul rind solicitarea Consiliului Judetean "de transmitere a suprafetei de 21.882 mp. teren aferent Complexului Caprioara, proprietatea Consiliului Judetean Vrancea, situat in comuna Vinatori, din domeniul privat al municipiului Focsani si administrarea Consiliului Local Focsani in domeniul privat al judetului Vrancea si administrarea Consiliului Judetean Vrancea". Marian Oprisan are o slabiciune pentru aceasta zona, afacerile sale din Cring facind si obiectul dosarului sau penal de la DNA, aflat acum pe rolul instantei de judecata. Consilierii judeteni vor mai avea de analizat si aprobat infiintarea "Centrului Judetean pentru Promovarea Culturii Traditionale, Artelor si Meseriilor Vrancea", precum si modificarea Acordului de parteneriat incheiat intre Consiliul Judetean, Consiliul Local Adjud si Fundatia Pro Armonia, pentru cofinantarea a doua servicii sociale create din fonduri PHARE si anume "Centrul comunitar pentru persoane de virsta a treia Adjud" si "Centrul de Asistenta pentru Recuperarea Tinerilor cu Handicap Adjud" CARTHA din Adjud. De asemenea, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, le mai propune alesilor judeteni modificarea programului judetean de transport public de persoane, dar si modificarea componentei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. Totodata, alesii vor avea de dezbatut si aprobarea citorva documentatii tehnice pentru investitii, dar vor primi si raportul de activitate pe 2009 din partea Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" si Muzeului Vrancei. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.