Politică

Aurel Vrincianu ii ia locul directorului Necula in Consiliul Judetean

Mihaela Beșleagă
10 mar 2010 2071 vizualizări
In sedinta ordinara a Consiliului Judetean, care va avea loc vineri, 12 martie, consilierul judetean social-democrat Ionel Gabriel Necula va preda stafeta colegului de partid Aurel Vrincianu

Necula a fost desemnat pe 29 ianuarie a.c director al Camerei Agricole, odata cu infiintarea acestei institutii din subordinea CJ. Intrucit intre cele doua functii exista o stare de incompatibilitate, Ionel Necula a renuntat la cea de consilier in favoarea sefiei la Camera Agricola, drept pentru care in sedinta de vineri ii va inceta oficial mandatul. In locul sau va fi validat Aurel Vrinceanu, urmatorul inscris pe lista de suplenati ai PSD Vrancea pentru functiile de consilieri judeteni. Acesta are 66 de ani, este de profesie maistru, in prezent pensionar si a mai detinut functia de ales judetean in 2006, cind, alaturi de alti sase social-democrati, a inlocuit unul din cei sapte consilieri care si-au pierdut mandatele in urma unei decizii a Curtii de Apel Galati, pentru ca au migrat de la PSD la PNL si PD. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.