Politică

Alegeri la PNL Focsani la sfirsitul acestei luni

Iulia Crețu
3 mar 2010 1740 vizualizări
Radu Ignat este singurul candidat care s-a anuntat, oficial, interesat de soarta galbenilor de la Focsani

Pe 27 martie vor avea loc la PNL Focsani alegeri interne pentru desemnarea presedintelui, a vicepresedintilor, dar si pentru conducerea organizatiei de femei. In acest moment, sefia este detinuta, interimar, de Radu Ignat, un cadru militar intrat in politica dupa pensionare. Acesta a recunoscut ca este interesat sa se bata pentru presedintia municipiului, insa la orizont se asteapta sa mai apara si alti doritori. Sefia de la organizatia municipala are insa, in virtutea alegerilor pentru filiala judeteana a PNL, o miza cu mult mai importanta. Deputatul Nini Sapunaru, cel care initial a declarat ca vrea sa lase partidul pe mina altui politician, pe parcurs s-a razgindit. Acesta isi pune mandatul la bataie la alegerile interne de la finele lunii mai. Printre contestatarii lui Sapunaru se numara Mihail Copaci, presedinte director demis de la Casa de Asigurari de Sanatate si fost presedinte PNL Focsani, dar si Dragos Mircea, inspector guvernamental si fost prefect de Vrancea in guvernarea Tariceanu. Cei doi nu par a avea o foarte mare sustinere in partid, mai ales ca o voce importanta in PNL Vrancea, primarul Valerica Zamfirescu de la Slobozia Bradului, a declarat ca cel mai bun pentru sefia galbenilor ramine tot Sapunaru. Desi numele lui Copaci este dat de unii ca fiind in cursa pentru sefia municipalei, acesta a declarat ieri reporterilor "Ziarului de Vrancea" ca a cam lipsit de la intilnirile de la partid si ca nici nu stie data alegerilor. "Nu ma intereseaza sefia PNL Focsani. Cit despre PNL Vrancea, urmeaza sa ma decid. Astept sa treaca si alegerile de la centru", ne-a declarat Mihail Copaci. Pentru a-si asigura o sustinere din partea organizatiei municipale, Nini Sapunaru i-ar fi pregatit lui Radu Ignat, ca de altfel si altor lideri locali ai liberalilor, o functie negociata cu PSD. In plus, in contextul intineririi sefilor de partide la nivel national (Antonescu-Ponta-Constantin), Radu Ignat afirma ca ar prefera experienta "batrinilor" in defavoarea unui lifting. "Cu siguranta este nevoie si de tineri la PNL Vrancea, dar este nevoie si de cei vechi, cu experienta", ne-a declarat acesta. Semn ca intinerirea politica de la Bucuresti se imbatrineste pina ajunge in teritoriu. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
“Cu siguranta este nevoie si de tineri la PNL Vrancea, dar este nevoie si de cei vechi, cu experienta”... Adicatelea, la vremuri noi, tot noi, nu ? We'll see, about that...
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
Deci sugaciul asta de bani bugetari este gaselnita PNL-ului pentru postul de sef. Asta care n-a avut nici macar o taraba in piata trebuie sa revolutioneze economia vranceana ? Apevistul asta tras pe citeste integral
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
Viitorul Liberalilor este partidul PSD-PC-PNL sef OPRISAN vice NINI SAPUNARU iar unificarea va fi dupa un an Partidu Socialist Democrat Liberal iar doctrina de centru cum bate vantul.
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
BLA,bla, bla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
Dom' Ignat sa-si treaca la CV si cercetarile penale pentru mai multa caracterizare.E vrednic de viitor parlamentar...sau de lada de gunoi.
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
Am mai spus ca cu Ignat PNL-ului i-a sunat IGNATUL ! "Armata e cu ei " asa cum sa- mintit si dupa revolutie.Mos Teaca merita sa faca taras pe burta lui Ninisor.
, acum 739399 zile, 10 ore, 5 minute, 34 secunde
mircea dragos ..presedinte..., gabi.italia
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.