Politică

Orban il trimite pe Sapunaru in bratele lui Oprisan

Iulia Crețu
1 feb 2010 988 vizualizări
Uitati de PD-L , le-a transmis Ludovic Orban liberalilor la Liga Alesilor Locali

Incertitudinea din negocierile politice in trei din Vrancea a fost lamurita cit se poate de clar la liberali de prim-vicepresedintele formatiunii, Ludovic Orban. Acesta a declarat la Poiana Brasov, in timpul discutiilor din cadrul Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca aliantele locale cu PD-L trebuie uitate. Cum pe plan local, saptamina trecuta PNL a stat la discutii atit cu PSD, dar si cu PD-L, fara nici un rezultat oficial, week-end-ul la munte a tras concluzia pentru parteneriatul politic in Vrancea: PNL merge cu PSD. De fapt, anticipind declaratia lui Orban, vineri, la sedinta Consiliului Judetean Vrancea, liberalii au tinut partea social democratilor. Ludovic Orban a precizat ca liberalii trebuie sa caute sa se inteleaga cu PSD si UDMR si "sa uite" aliantele cu PD-L. In acest moment, se pare ca liberalii au batut palma pentru intelegeri altele decit cu democratii in 27 de judete. In Vrancea, ca de altfel si la Braila si Constanta, liberalii au demarat negocieri cu PSD pentru ca "trebuie facute majoritati stabile care cu adevarat sa poata sa aloce resurse catre primarii liberali", dupa cum a spus Ludovic Orban. "Trebuie ca reprezentantii nostri in consiliile judetene, orice negociere se poarta la nivelul acestor majoritati, sa o faca pentru a asigura resurse pentru primari, resurse care sa fie distribuite in mod obiectiv. Pentru ca niciodata in Romania nu s-a ajuns la situatia in care peste 25% dintre primarii sa nu mai aiba bani de salarii, sa plateasca ajutorul social", a mai punctat prim-vicepresedintele PNL. La rindul sau, presedintele Ligii Alesilor Locali, Aristotel Cancescu, a afirmat ca PNL trebuie sa caute un mod de a colabora cu PSD la nivelul judetelor, dar nu sa parafeze o alianta social-liberala, de genul celei propuse de Dan Voiculescu, de la Partidul Conservator. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 20 minute, 17 secunde
De ce nu vorbiti si despre Gorj? Morega a stiut sa-si pledeze cauza, Sapunaru a pus mai presus interesul propriu. Uite stirea pe Hotnews. "Delegatia Permanenta a PNL a respins propunerea lui Ludovic citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.