Politică

Sorina Placinta a confirmat divortul de Stefan Sobota

Iulia Crețu
21 ian 2010 4015 vizualizări
Zvonurile aparute inca din vara anului trecut, privind un iminent divort intre senatorul PD-L Sorina Placinta si sotul sau originar din Suedia, Stefan Ernest Sobota, au fost confirmate printr-o postare a parlamentarului pe blogul personal.

Placinta spune ca a venit timpul "fortat" al marturisirilor, mai ales ca anuntul divortului fostului ministru a fost speculat de presa centrala. "Sorina divorteaza. Pot confirma in numele ei aceasta stire de interes national. Si pentru ca a sosit timpul (fortat) al marturisirilor, pot spune ca divorteaza cu inima curata, neparasind un om, ci un drum. Nefiind parasita de un om, ci de un drum care, la un moment dat, nu a mai fost si al meu", scrie Sorina Placinta. Senatorul de Vrancea mai spune ca relatia cu fostul sot va ramine una de prietenie. "Alaturi de Stefan am petrecut ani minunati, am avut o casnicie solida. Acum vom incerca sa construim o prietenie puternica, a doi oameni care se cunosc, se inteleg si se vor iubi mereu. Eu nu cred ca poti sta linga cineva atitia ani citi am stat noi impreuna si sa spui, gata, s-a terminat, nu mai exista nimic. Unde a fost dragoste, va fi mereu. Relatia noastra nu se rupe, ci parcurge o noua etapa", mai scrie Sorina Placinta.

Actualul parlamentar, in virsta de 45 de ani, a fost casatorita cu suedezul Stefan Sobota, in virsta de 62 de ani, pentru mai multi ani, timp in care au pus pe roate mai multe afaceri de succes in domeniul textilelor, cea mai cunoscuta fiind firma Sorste SA, denumire care contine primele litere din prenumele celor doi. Sorina Placinta are un copil, Andrei, dintr-o casatorie anterioara. Ca senator, Placinta face parte din grupul de prietenie cu Parlamentul Suediei, tara natala a fostului sau partener de viata, mai ales ca acesta a sprijinit-o destul de mult in campania electorala din anul 2008. Deocamdata nu se stie daca cei doi vor continua impreuna afacerile sau vor imparti banii cu aceeasi prietenie de care vorbeste acum democrat-liberala. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 27 minute, 44 secunde
si ce daca divorteaza? nu conteaza de cate ori a fost maritata, de ce s-a maritat, de ce divorteaza..... vietile private ale altora nu ar tb sa ne intereseze.
, acum 739399 zile, 12 ore, 27 minute, 44 secunde
Acum fiindca a terminat si cu divortul poate isi face timp sa treaca si pe la biroul parlamentrar din gugesti sa vada ca are un ditamai geamul spart din luna octombrie 2009,dar care nu este inlocuit citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.