Politică

PD-L ii aminteste lui Didi ca l-a uitat pe Geoana prin oras

Iulia Crețu
12 ian 2010 879 vizualizări
PD-L Vrancea ii atrage atentia primarului Focsanilor, Decebal Bacinschi, ca nu are ochi pentru pierzatorul Mircea Geoana.

Si la aceasta data, la mai bine de o luna de la alegerile pentru Cotroceni, pe anumite strazi au fost "omise" spre a fi demontate o serie de bannere electorale care-i infatiseaza pe liderii PSD si PNL dind mina pentru un vot. "Se pare ca PSD nu a inteles ca a pierdut, nu a inteles ca Traian Basescu a iesit presedinte. Il rog pe domnul primar Bacinschi sa inlature aceste bannere electorale. Se pare ca a uitat cind noi am intirziat citeva zile cu demontarea afiselor noastre si ne-a dat amenda. Sint curios daca Bacinschi si-a amendat partidul", a declarat Nicu Tanase, consilier local focsanean si seful PD-L Focsani. Edilul municipiului spune ca el nu l-a vazut pe Mircea Geoana prin oras, nu ca nu ar sta alaturi de Crin si la intersectia de la Scoala "Anghel Saligny", drept pentru care nu a dat nici o amenda. "Probabil nu l-am vazut! Dar pe unde au mai ramas bannere ca eu nu le-am vazut? Le vom da jos", a replicat primarul. Cit despre Venetia mioritica de ieri, de dupa ploaie, primarul zice ca se va rezolva si acest aspect al strazilor devenite veritabile canale navigabile. "Trebuie curatate caminele care s-au infundat de la nisipul dat pentru zapada. Le vom curata", a promis inca un lucru primarul Bacinschi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 47 minute, 23 secunde
Pe M. Geoana l-a lasat intentionat afisat macar pe afise sa fie presedinte. Nu numai in oras a ramas uitat ci il gasim in toate comunele din judet.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.