Politică

Maria Pircalabescu, secretar de stat la Ministerul Economiei

Iulia Crețu
11 ian 2010 2013 vizualizări
Conducerea Partidului Democrat-Liberal Vrancea a precizat ca fostul secretar de stat la IMM-uri, Maria Pircalabescu, isi va continua activitatea la Guvern, din postul de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Numirea pentru aceasta functie ar urma sa fie perfectata la inceputul saptaminii. Maria Pircalabescu va lucra cu Adriean Videanu, aceasta fiind de altfel alaturi de ministru inca de la sedintele pe comisii pentru votarea bugetului de saptamina trecuta. "Numele Mariei Pircalabescu este dat 80% sigur pentru ocuparea functiei de secretar de stat in Ministerul Economiei, pe partea de comert exterior si afaceri", a mentionat presedintele interimar al PD-L Vrancea, Alin Trasculescu. Maria Pircalabescu a candidat pentru functia de deputat de Vrancea, pe colegiul uninominal Focsani Sud, in toamna lui 2008, insa a fost invinsa la urne de social democratul Angel Tilvar. Ulterior, aceasta a fost numita secretar de stat pentru IMM-uri. Maria Pircalabescu vine din domeniul confectiilor, fiind colega cu fostul ministru PD-L de la Tineret si Sport, senatorul Sorina Placinta. De asemenea, in prezent, Maria Pircalabescu este o apropiata a lui Alin Trasculescu. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 26 minute, 6 secunde
Sigur ca PDL Vrancea si PDL trebuie sa fie recunoscatoare doamnei Parcalabescu pentru angajamentul din campaniile electorale dar poate ca ar fi cazul sa terminam cu maimutareala asta ca doamna citeste integral
, acum 739399 zile, 14 ore, 26 minute, 6 secunde
Am facut cred o nedreptatilor PSD prin nementionare. Ei au fost si sunt zero, se reprezinta cel mult pe ei sau pe seful lor. Cel de la PNL e sub zero, nu se reprezinta nici macar pe el.
, acum 739399 zile, 14 ore, 26 minute, 6 secunde
Daca si ochelarista aceasta a ajuns politician,asa ne trebuie.Rusine alegatorilor vranceni!Decat sa votati asemenea oameni,mai bine stati acasa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.