Politică

Mitrea, intilnire de pahar cu prietenii Cristi Diaconescu si Sorin Oprescu

Iulia Crețu
14 dec 2009 1051 vizualizări
Miron Mitrea pune la cale o lovitura de stat in interiorul PSD? Senatorul de Vrancea s-a intilnit vinerea trecuta cu primarul capitalei, Sorin Oprescu, si cu vicepresedintele PSD, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu

, intr-un local din Bucuresti, pentru a discuta "despre foarte multe lucruri" ca buni prieteni ce sint. Inainte de campania electorala pentru Cotroceni, senatorul social democrat si-a recunoscut oficial "simpatia" fata de candidatul independent, doctorul Oprescu. Intilnirea celor trei a fost speculata de presa drept o intelegere politica pentru inlaturare a lui Mircea Geoana de la sefia Partidului Social Democrat si promovarea lui Cristian Diaconescu ca presedinte al formatiunii, iar a lui Miron Mitrea pentru functia de secretar general. Se stie foarte bine ca senatorul Miron Mitrea are probleme cu grupareaViorel Hrebenciuc si considera ca Mircea Geoana nu este altceva decit un lider manipulat de structurile din partid. In plus, o eventuala "lovitura de stat" in cadrul PSD orchestrata de Miron Mitrea ar fi explicata si de afirmatia cel putin surprinzatoare a parlamentarului de Vrancea la un post de televiziune, cum ca rezultatul obtinut de Geoana la presedintie este unul "normal". Asta in conditiile in care presedintele PSD a obtinut locul doi in confruntarea cu Traian Basescu. Miron Mitrea a declarat ca nu se pot face acum discutii despre sefia partidului, chiar daca in interiorul formatiunii roiesc multi lideri cu vise de crestere in functie. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.