Politică

PD-L si PSD si-au impartit panourile de afisaj

Doina Ganea
27 nov 2009 895 vizualizări
Afisele cu Traian Basescu si Mircea Geoana vor fi amplasate in sapte locatii din Focsani

Pedelista Mioara Lazar si pesedistul Constantin Guguianu, reprezentantii celor doua formatiuni politice ramase in cursa prezidentiala pentru turul doi al alegerilor, si-au impartit ieri panourile de afisaj electoral din municipiu. Reprezentantul PSD Constantin Guguianu a ales biletul cu nr. 1 ceea ce a conferit formatiunii sale pozitia din stinga panourilor pentru afisajul electoral, lasind la dreapta PD-L al carui reprezentat a ales din urna biletul cu numarul 2. "Va asigur ca tot numarul 1 va fi si candidatul nostru la alegerile din 6 decembrie", s-a laudat Constantin Guguianu. Dupa tragerea la sorti de ieri s-a stabilit ca panourile numerotate de la 1 la 22 sa fie atribuite Aliantei politice PSD ^PC, iar de la 24 la 45 Partidului Democrat "" Liberal. Intre candidatii celor doua formatiuni politice va ramine un panou liber. Aceasta deoarece numarul panourilor fiind fara sot, respectiv 45, ele nu puteau si impartite in mod egal. Panourile sint amplasate in sapte locatii din Focsani: la Mausoleul din Sud, la Sala Polivalenta, Catedrala Ortodoxa, in Cartierul Mindresti, la Gara, Obor si Piata Bahne. Acestea au fost curatate si revopsite zilele acestea in asteptarea noilor afise electorale. Acestea pot fi lipite din aceasta zi, odata cu debutul campaniei electorale. Pe fiecare amplasament sint cite 3 module cu 15 panouri, in total 45 de pozitii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.