Politică

Vicentiu Micheci, al doilea subprefect de Vrancea

Mihaela Beșleagă
6 nov 2009 3574 vizualizări
Ieri s-au schimbat mai multi sefi ai directiilor de la Prefectura

Echipa de la conducerea Institutiei Prefectului s-a completat ieri cu al doilea subprefect, post ramas liber dupa numirea lui Ion Oprea in functia de prefect. Juristul Vicentiu Micheci, pina de curind director de cabinet al prefectului, va ocupa oficial de astazi fotoliul de subprefect, alaturi de Sorin Hornea. "Miine (astazi, n.r) va veni numirea oficiala, care va urma sa fie publicata in Monitorul Oficial. Intotdeauna am fost un om de echipa, si la Prefectura avem un colectiv coerent, tinar, cu experienta si profesionalism. Speram sa schimbam si modul de lucru, sa avem o atitudine fireasca si sa lasam patimile politice la o parte", ne-a declarat proaspatul subprefect de Vrancea. Vicentiu Micheci a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea Bucuresti in anul 1996, iar din 2005 lucreaza in administratie. Intre 2005-2007 a detinut functia de director al cancelariei prefectului Ion Oprea si a fost seful Comitetului Anticriza privind prevenirea si combaterea gripei aviare. Ulterior, a ocupat postul de consilier juridic la Directia Silvica Focsani si la Primaria Tifesti. Micheci este membru PD-L, calitate la care va trebui sa renunte odata cu ocuparea functiei de subprefect, prin lege apolitica. Ieri s-au produs si alte schimbari la nivelul Prefecturii. "Pentru o mai buna eficienta a activitatilor directiilor din cadrul Institutiei Prefectului au fost facute unele schimbari. S-a mers, de asemenea, pe o apreciere a activitatilor desfasurate de persoanele in cauza", a transmis Biroul de Presa al Prefecturii. In functia de director executiv la Directia Juridica a fost numit Eduard Balanescu, Angelica Craciun este de ieri sef al Serviciului verificarea legalitatii actelor, a aplicarii actelor normative si contencios administrativ din cadrul Directiei Juridice, Camelia Ungureanu a devenit director in cadrul Directiei Economice, iar Catalin Dragulescu este sef la Serviciul Afaceri Europene. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 11 minute, 41 secunde
Felicitari ... o meriti !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.