Politică

Democratii pun recompensa pe capul pesedistilor care le rup afisele

Iulia Crețu
30 oct 2009 1023 vizualizări
Viceprimarul PD-L din Pufesti banuieste ca PSD i-a stropit gardul cu ulei de motor u ministrul Sorina Placinta dezvaluie ca partidul are un fond de rezerva pentru refacerea afiselor distruse

Democrat-liberalii au anuntat ieri, prin intermediul ministrului Sorina Placinta, ca materialele lor de campanie de pe E 85, pe 40 de kilometri, au fost rupte de adversarii de la PSD. Campania electorala dura care transforma Vrancea intr-un "Vest salbatic" a facut o victima si la Pufesti, acolo unde viceprimarul portocaliu Costel Neghina a reclamat ca i-a fost stropit gardul casei cu ulei ars de catre necunoscuti. Surse neoficiale vorbesc chiar de implicarea in scandal a fostului secretar de stat PSD din Ministerul Administratiei si Internelor, Catalin Vrabie, care a negat ieri orice implicare in acest scandal. "Citeva sute de stegulete unidirectionale cu mesaje de campanie, abia montate de PD-L pe stilpii de electricitate de pe E 85 au fost vandalizate sau distruse de persoane neidentificate. Este vorba de absolut toate unidirectionalele montate pe drumul national intre localitatile Golesti si Adjud, adica pe o raza de peste 40 de kilometri. Sintem siguri ca acest act huliganic a fost coordonat si comandat de conducerea PSD. Anuntam public ca oferim recompensa oricarei persoane care ofera informatii ce pot conduce la identificarea si sanctionarea acestor huligani", transmite printr-o informare de presa conducerea PD-L. Ministrul Placinta baga mina in foc ca este vorba de "huliganii" lui Marian Oprisan care le distrug afisele, aceasta excluzind ca liberalii sa recurga la astfel de metode. Sorina Placinta a completat ca partidul dispune de fonduri si ca toate materialele distruse vor fi inlocuite. "Toate aceste lucruri te intaresc, iti ridica adrenalina si mergi mai departe. Bineinteles ca de la PSD au actionat si la Pufesti, a fost aceeasi actiune cu cea de seara. Este un fond de rezerva pentru inlocuirea bannerelor, la care PSD probabil nu se astepta. Un om care apartine unui partid de dreapta nu poate face asa ceva. Sigur le vom repune, de cite ori este nevoie", a declarat ministrul Tineretului si Sportului. Oficialii PSD au respins acuzatiile spunind ca de fapt cei de la PD-L joaca rolul de "lupi paznici la stina". Catalin Vrabie crede ca "cineva" ii vrea raul de vreme ce ii arunca in spate asemnea acuzatii, in vreme ce liderul PSD Marian Oprisan a comentat ca pedelistii vor sa se victimizeze. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 7 ore, 13 minute, 12 secunde
AVETI BANI DESTUI PENTRU BENERE DAR PENTRU SALARIATI DE CE NU AVETI?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.