Politică

Consilierii locali stabilesc birurile pentru anul viitor

Iulia Crețu
27 oct 2009 1080 vizualizări
Saptamina sedintelor la virful administratiei locale. Dupa ce ieri, consilierii judeteni s-au adunat pentru a da bani la primarii in plina campanie, astazi vine rindul consilierilor locali focsaneni sa revina la lucru mai mult pentru contre politice si mai putin dezbateri in interesul comunitatii in Sala de sedinte a CL.

Sedinta ordinara a lunii octombrie, care va incepe la ora 16.00, are pe ordinea de zi 29 de proiecte. Printre cele mai importante figureaza cel referitor la stabilirea nivelului taxelor si impozitelor, precum si al amenzilor, pentru anul viitor. De asemenea, alesii vor stabili cit baga in tolba lui Mos Craciun in aceasta iarna, pentru derularea manifestarilor Sarbatorilor de iarna. Consilierii stabilesc si fisele de evaluare a performantelor profesionale ale salariatilor din Aparatul permanent de lucru al CL Focsani si acordarea salariului de baza. In plenul Consiliului Local se va discuta si despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Retele electrice Piata Unirii", mai ales ca se anunta schimbari ale termenului final de incheiere a reabilitarii centrului orasului, dar si despre rectificarea bugetului general al municipiului. Consilierii vor vota si pentru "botezarea" unor strazi nou infiintate. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.