Politică

PNL are presedinte nou la Adjud

Iulia Crețu
11 sep 2009 1502 vizualizări
PNL Adjud face schimb de presedinti interimari.

Deputatul Nini Sapunaru a ocupat functia pina in acest moment, stafeta ridicarii partidului fiind pasata la Ion Vrinceanu, un adjudean. Noul lider liberal a precizat presei ca spera sa resusciteze formatiunea galbenilor in orasul unde PSD a obtinut majoritati covirsitoare, atit la alegerile locale din iunie 2008, dar si la alegerile pentru Parlamentul European din vara. Potrivit unui clasament al voturilor vrincenilor, PNL a obtinut la Adjud la ultimele alegeri abia un 8,87%. Ca peste tot in Romania, acolo unde liberalii nu sint in functii de primari sau presedinti de Consilii Judetene, acestia trag nadejde la Crin Antonescu sa le urce partidul intre fruntasele politicii. Filiala Adjud a fost condusa pina la preluarea sa in interimat de catre Sapunaru de actualul general al scolilor, suspendat din functia politica, Iordache Bostan. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 50 minute, 53 secunde
Am citit acest articol si am inteles cat de greu este sa vedem schimbari autentice,eficiente in siste; :nu il cunosc pe acest domn, dar, vazandu-i fotografia,am inteles cat de importanta este prezenta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.