Politică

Geoana vrea o comisie parlamentara pentru Udrea

Ziarul de Vrancea
24 iul 2009 746 vizualizări
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca, in opinia sa, trebuie inceputa o ancheta in cazul ministrului Elena Udrea, pentru ca "la situatii similare nu trebuie aplicate metode diferite".

"Cred ca simptomul Ridzi pare sa existe si in cazul ministerului Turismului, deci nu vad de ce la situatii similare sa aplicam metode diferite, simbata vom decide, dar opinia mea este ca trebuie inceputa o astfel de comisie parlamentara si in cazul dnei Udrea", a declarat liderul PSD. Geoana sustine ca Monica Iacob Ridzi si "alte doamne ministru" au brevetat "retete de sifonare" a banului public si ca este de acord cu solicitarea PNL privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea. Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a mandatat parlamentarii PNL din Camera Deputatilor pentru a intreprinde demersuri necesare de initiere si constituire, "daca vor avea sprijin suficient", a unei comisii si in cazul Elenei Udrea, "care sa aiba, ca si in cazul Ridzi, menirea de a verifica modul in care s-au cheltuit bani publici". Potrivit liderului PNL, in cazul Udrea este vorba despre "cheltuirea banilor publici pentru publicitate electorala, pentru imagine personala a ministrului". In replica, ministrul Turismului, Elena Udrea, considera ca ar trebui infiintate comisii parlamentare pentru toti ministrii PNL care au facut parte din fostul Cabinet, pentru a cerceta modul in care acestia au cheltuit fondurile de la bugetul de stat."Daca sintem la momentul comisiilor parlamentare, cred ca guvernul PNL, fiecare dintre ministri, ar trebui cercetat de catre o comisie parlamentara pentru felul in care au cheltuit banii publici. Nu ma refer la trei milioane euro, cit a cheltuit Ministerul Turismului in acest an pe promovare, ci la sute de milioane care s-au cheltuit de catre ministrii PNL. Daca aveti vreo problema cu ministrul da, dar daca nu, lasati turismul in pace (...)", a declarat, joi, Elena Udrea.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.