Politică

Gheoghe Flutur cere mobilizare în forta de la PD-L Vrancea

Iulia Crețu
14 iul 2009 1003 vizualizări
Vicepresedintele portocaliilor s-a grabit ieri sa ajunga dupa sedinta BPN din capitala la Focsani pentru un instructaj de prezidentiale u saptamîna viitoare i-ar putea urma ministrul Turismului, Elena Udrea

Vicepresedintele PD-L si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat ieri la o intilnire de lucru cu democratii de la Vrancea. Vizita sa nu a fost una anuntata, mai ales ca Flutur a sosit la Focsani dupa-amiaza, dupa ce in prima parte a zilei a participat la sedinta Biroului Politic National al PD-L la Bucuresti, unde a evitat sa puna degetul pe rana deschisa de ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi. Discutiile cu membrii conducerii partidului condus de presedintele interimar Alin Trasculescu s-au intins pina tirziu. Se pare ca vicepresedintele portocaliilor a venit la Focsani pentru ceva "probleme organizatorice" in vederea apropiatelor alegeri prezidentiale din toamna. Dupa citeva ore de instructaj cu primarii PD-L, in care s-a cerut o mobilizare mai in forta pentru desemnarea presedintelui tarii, Flutur a ramas la o sedinta cu membrii Biroului Politic Judetean, din care nu a lipsit trio-ul Trasculescu-Mustea-Placinta. Gheorghe Flutur este, alaturi de ministrul Turismului Elena Udrea, "doica" politica pentru cresterea PD-L Vrancea, partid intre cele mai slabe noua din tara la alegerile pentru Parlamentul European de pe 7 iunie. Potrivit declaratiilor celor participanti la sedinta, Elena Udrea trebuia sa ajunga si ea, insa si-a aminat vizita la Vrancea pentru saptamina viitoare. Potrivit unor declaratii precedente ale presedintelui Alin Trasculescu, organizatia vrinceana are in plan sa o "ozoneze" pe blonda preferata a lui Traian Basescu in statiunea muribunda de la Soveja, acolo unde impreuna cu primarul portocaliu se incearca resuscitarea turismului mioritic. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 17 ore, 5 minute, 25 secunde
De obicei cand ceri ceva ar trebui sa mai si dai. Deocamdata dom Flutur n-a dat nimic.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.