Politică

Democratii, sfatuiti sa faca proiecte pentru voturi la prezidentiale

Iulia Crețu
18 iun 2009 872 vizualizări
Parlamentarii democrat-liberali au primit tema pentru acasa de la liderii centrali sa se ocupe de implementarea unor proiecte in colegiile unde au fost alesi pentru a creste scorul PD-L in vederea alegerilor prezidentiale din toamna acestui an

Trasculescu anunta ca vin banii de salarii la primariile portocalii

La intilnirea de saptamina aceasta cu premierul Emil Boc, deputatii au fost sfatuiti sa demareze proiecte. Potrivit declaratiilor oferite de presedintele interimar al PD-L Vrancea, deputatul Alin Trasculescu, banii de care au dispus parlamentarii portocalii au mers in special pentru proiecte in invatamint si in sectorul culte. Altfel spus, banii adusi de Alin Trasculescu, Razvan Mustea si Sorina Placinta in Vrancea, cite 300.000 lei (3 miliarde de lei vechi), s-au folosit pentru reabilitarea de scoli si gradinte, dar si pentru lacasele de cult. "Sper sa ma ierte Dumnezeu, dar eu am vrut ca banii sa se duca la unitati de invatamint", a glumit, oarecum ironic, presedintele PD-L Vrancea. Stiut fiind ca senatorul Sorina Placinta a continuat pe latura deschisa in mandatul trecut de deputatul liberal Nini Sapunaru, pe cea a spiritualitatii. Seful democratilor a completat ca in aceste zile se asteapta bani in conturile unor primarii din Vrancea. Cum era de asteptat, prioritate au administratiile locale conduse de edili aflati la putere. "In aceste zile vor veni bani, cite 600-700 de milioane pentru salarii, cheltuieli si pentru datorii. Toate primariile PD-L primesc bani, fara exceptie, pentru a reusi sa intre in iarna. Sumele sint ca o gura de oxigen", a completat Trasculescu. Desi a afirmat ca primarii liberali nu sint pedepsiti politic, prin faptul ca nu beneficiaza de ajutor, liderul democrat-liberal a explicat ca edilii PNL au fost "burdusiti" de fonduri in anul trecut, iar daca ar fi fost intr-adevar gospodari ar fi dramaluit banii sa le ajunga si in prezent. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.