Politică

Consilierii focsaneni au initiat 6% din proiectele sedintei de marti

Iulia Crețu
21 mai 2009 885 vizualizări
Ca de obicei, grosul proiectelor este realizat de primarul Bacinschi u democratii au 5 proiecte, intre care 4 impreuna cu liberalii, in timp ce social democratii au lucrat la doar 2

Democratii si liberalii, cu toate ca oficial nu mai sint impreuna la Consiliul Local Focsani, se inteleg ca inainte de tradarea pentru PSD. Cam asta s-ar putea deduce din simpla parcurgere a ordinii de zi a sedintei de marti, unde o serie de proiecte sint initiate de consilierii PD-L si PNL. In schimb, alaturi de cei de la PSD, nici una din cele doua formatiuni nu se afiseaza prin introducerea la vot a vreunui proiect. Gruparea Doina Fodoreanu, Adrian Colin, Neculai Tanase si Mugurel Malureanu propun aprobarea listei de prioritati pe acest an pentru repartizarea locuintelor pentru tineri, pentru aprobarea schimbarii repartitiilor ca urmare a extinderii de spatiu pentru trei familii de la G2, dar si aprobarea unui schimb de locuinte la ANL. De asemenea, fostii "indragostiti" de la CL Focsani colaboreaza si pe terenul de sport, acolo unde Doina Fodoreanu si Daniel Gongu propun alocarea sumei de 10.000 de lei pentru premierea voleibalistelor de la CSM 2007 Focsani. De altfel, Daniel Gongu de la PD-L initiaza si singur un proiect pentru acordarea unui sprijin financiar Parohiei "Pogorirea Sfintului Duh" Focsani. Din partea PSD, consilierii au realizat si ei doua proiecte, unul referitor la revocarea unor decizii adoptate de CL si unul privitor la modificarea HCL pentru aprobarea regulamentului de utilizare a salilor si terenurilor de sport. Acesta este aportul in initierea de proiecte al celor 21 de alesi locali de la Focsani. Restul de pina la 45 de proiecte a fost tema primarului Decebal Bacinschi. De altfel, acesta isi trece numele pe cele mai multe proiecte la fiecare intilnire a legislativului de la municipiu. La finalul votarii celor 45 de proiecte, intre care figureaza si alegerea viceprimarilor si desemnarea mandatarului la ENET, cei 21 de alesi isi vor prezenta si rapoartele de activitate pe anul trecut. Cert e ca realizarea de proiecte nu e punctul lor forte. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.