Politică

Nini spune ca sintem mai saraci decit saracii Romaniei

Iulia Crețu
13 mai 2009 864 vizualizări
Deputatul PNL Nini Sapunaru se declara uimit de reactia Prefecturii Vrancea, aceea de a bloca o serie de proiecte de investitii in municipiul Focsani, pe motiv ca acestea ar uriti aspectul general al orasului.

Sapunaru afirma ca vom ajunge mai rau decit Botosanii Moldovei, una dintre cele mai sarace regiuni, dar care in acest moment deruleaza mai multe investitii decit tirgul de pe Milcov. Mai mult, presedintele liberalilor vrinceni sustine ca Institutia Prefectului este instrumentul potrivit pentru PSD pentru a monitoriza intreaga activitate care trebuie sa primeasca acordul Consiliului Local Focsani. "Este tipic pentru o guvernare PSD, asa s-a facut si in trecut. Daca nu pot controla, recurg la astfel de metode. Sint multi investitori disperati ca proiectele nu se voteaza. Proiectele s-au blocat de multa vreme. Am fost in Botosani. Sint ei saraci, dar investesc, spre deosebire de ce se petrece aici", ne-a declarat deputatul liberal Nini Sapunaru. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.