Politică

Cluj-Napoca, pe miinile unui edil focsanean

Iulia Crețu
17 feb 2009 1473 vizualizări
Democrat-liberalul Sorin Apostu va privi Primaria Cluj-Napoca de sus, fiind un edil cu... inaltime

Capitala Transilvaniei va fi condusa timp de 3 ani de un primar originar din Focsani. Sorin Apostu (PDL) a reusit sa obtina la alegerile de duminica de la Cluj-Napoca 60,4% din optiunile de vot ale clujenilor. In urma numaratorii buletinelor de vot favorabile "focsa-clujanului", se pare ca acesta a reusit sa iasa neinvins de la toate sectiile de vot din oras, gratie ascendentului Emil Boc. Pe locul doi s-a clasat Marius Nicoara, fostul presedinte al CJ Cluj, din partea PNL, si Teodor Pop Puscas, de la PSD. La anuntul rezultatelor, Apostu a declarat ca aceasta victorie il obliga sa continue proiectele incepute la Primaria Cluj-Napoca de predecesorul sau, actualul premier Emil Boc. Imediat dupa numararea voturilor, noul edil a fost sunat de primul ministru, care l-a felicitat pentru victorie si i-a transmis ca din prima zi sa se apuce de lucru. "M-a sunat (premierul Emil Boc, n.r.) si s-a bucurat mult de victoria noastra a tuturor, inclusiv a domniei sale, si mi-a spus ce spune de obicei in asemenea situatii: de miine la treaba", a declarat primarul focsanean de la Cluj-Napoca. Sorin Apostu, un primar cu inaltime (aceasta are 1,87 m), spune ca are multe de realizat in municipiul Cluj-Napoca. "Le-am promis clujenilor inceperea lucrarilor la o filarmonica noua si la un stadion modern, devierea traficului greu pe centuri ocolitoare si pe un segment din Autostrada Transilvania, continuarea lucrarilor de asfaltare intre blocuri si extinderea iluminatului public, parkinguri in cartiere. Voi face tot ce pot sa nu-i dezamagesc pe clujeni", a declarat Sorin Apostu. Edilul spune ca din partea familiei are tot sprijinul, copii sai, Tudor si Alexandra, fiind printre primii care si-au felicitat tatal. Sorin Apostu s-a nascut la Focsani acum 41 de ani, intr-o familie cu strinse legaturi cu biserica, edilul fiind nepotul batrinului preot Dumbrava. Acesta a urmat insa o alta cariera, devenind medic veterinar. Democratul Sorin Apostu preda microbiologia si managementul calitatii la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj si a publicat citeva carti de specialitate. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 ore, 57 minute, 59 secunde
POATE VINE APOI SI LA FOCSANI ,SA MAI FACA CEVA! NU GAZE, NU STRAZI ,NU CIMITIR,NIMIC PENTRU TINERI SAU BATRANI !...INSA ANUL ACESTA TAXE MULT MAI MARI...PAI DRAGA SA TRAITI BINE !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.