Politică

Liberalii vorbesc despre Proiectilul Ordonanta 230

Doina Ganea
12 ian 2009 1106 vizualizări
Liberalii vrinceni considera ca Ordonanta 230/2009 a Guvernului Boc, referitoare la pensionarii angajati ai institutiilor publice, ii vizeaza inclusiv pe magistratii Curtii Constututionale, pensionari si ei, tinta fiind controlarea unei institutii considerate a fi ultimul bastion al legalitatii in Romania.

"Magistratii judecatori, singurii investiti cu putere judecatoreasca intr-un stat de drept, "mafioti interinstitutionali" in opinia ministrului Predoiu si "evacuabili" in opinia presedintelui Basescu, vor avea in cele din urma, sub presiunea politica, autoritatea magarului din stina. Singura institutie capabila sa indrepte o greseala sau sa indeparteze un abuz al puterilor legislative si executive a ramas in acest moment Curtea Constitutionala. Cum, in prezent, in componenta acesteia se gasesc persoane cu vasta experienta profesionala dar si la virste onorabile, multi dintre ei pensionati, "proiectilul" numit Ordonanta 230, este tocmai potrivit pentru a nimici si ultimul bastion de rezistenta in fata proiectelor totalitariste ale presedintelui tarii", este de parere Tudorache Dumitrache, vicepresedinte al organizatiei PNL. In acest context, liberalul reaminteste de spusele presedintelui din timpul campaniei electorale, care le vorbea romanilor despre "posibilitatea unei lovituri de stat".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.