Politică

Consilierii focsaneni se aduna intr-o extraordinara

Doina Ganea
3 dec 2008 762 vizualizări
Este posibil ca alesii sa-l trateze pe primar cu o absenta

Consilierii locali sint convocati astazi in sedinta extraordinara de catre primarul Decebal Bacinschi. Aceasta dupa ce sedinta ordinara din luna noiembrie nu a mai avut loc din cauza unor neintelegeri aparute intre consilierii PSD si cei ai "Aliantei pentru Focsani" formata din PNL si PD-L. Pe ordinea de zi a sedintei vor fi noua proiecte de hotariri ce vor fi supuse aprobarii Consiliului Local Focsani. Cum la sedinta de luna trecuta nu a fost aprobat nici un proiect, prima solicitare a edilului catre consilieri vizeaza aprobarea alocarii sumei de 4.000 de lei, din bugetul local, pentru sustinerea proiectului "Mos Craciun European", editia a-II-a, initiat si organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focsani. De asemenea, se are in vedere premierea celor mai buni sportivi ai anului, prin alocarea sumei de 8.400 de lei din bugetul local. Un alt proiect de hotarire al sedintei de astazi are in vedere trecerea blocurilor de locuinte pentru tineri din domeniul public al municipiului Focsani, in domeniul public al statului pentru vinzarea acestora catre chiriasi. Tot astazi, consilierii locali vor decide daca vor aproba sau nu studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Camin pentru Persoane Virstnice Focsani"- finalizarea Corpurilor 3 si 5. Cum precedenta sedinta a fost un esec politic, este foarte posibil ca si intilnirea de astazi, prima de dupa alegerile parlamentare, sa se deruleze dupa acelasi tipic. Potrivit informatiilor noastre, o parte dintre consilierii locali iau in calcul sa nu se prezinte, bazindu-se pe promisiunea recenta a primarului de a nu mai convoca sedinte extraordinare atit de des. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.