Politică

Pro Democratia recruteaza observatori

Doina Ganea
26 nov 2008 736 vizualizări
Cei care doresc sa se implice in viata comunitatii si in procesul de observare a alegerilor parlamentare au posibilitatea venind alaturi de Asociatia Pro Democratia.


Clubul Focsani al APD recruteaza in continuare observatori pentru alegerile din 30 noiembrie 2008. Cetatenii interesati sint asteptati zilnic la sediul APD din Focsani, str. Republicii nr. 9, et. 3, intre orele 9 "" 12 si 16 "" 19 sau la telefon 0237. 621.306. Acestia vor beneficia de instruire si de asistenta continua din partea APD in ziua votarii. "Asociatia Pro Democratia a avut o contributie majora la sporirea corectitudinii si transparentei procesului de votare incepind din 1992. APD a recrutat, de-a lungul anilor, mii de voluntari care au activat ca observatori interni» a subliniat presedintele APD Focsani, Gabriela Obodariu. De asemenea, persoanele care doresc sa sprijine financiar observarea alegerilor au posibilitatea de a face o donatie in contul Asociatiei Pro Democratia, Club Focsani: RO03 RNCB 0267 0364 2956 0001 deschis la BCR Focsani. Pentru detalii suplimentare, contactati "" Florin Rosu, telefon 0724.339 874 sau pe e-mail, la apd.focsani@apd.ro. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.