Politică

SMS Electoral

Doina Ganea
10 nov 2008 777 vizualizări
Cum au vrajit politicienii electoratul in week-end

Sf. Mihail si Gavriil prilej de intilnire cu alegatorii


In week-end, candidatele PD-L Sorina Placinta (Senat) si Maria Pircalabescu (Camera Deputatilor) au fost la hramul Bisericii Sf. Mihail si Gavriil din Gugesti. Sarbatoarea a fost un bun prilej pentru gugesteni de a mai schimba o vorba cu doamnele in "portocaliu" si de a se plinge de slaba dezvoltare a comunei pe care social-democratii o conduc cu mina forte de ani de zile. Ieri seara la Focsani, la Restaurantul "Central" candidatul pentru Camera Deputatilor din Colegiul 1 Focsani, Razvan Mustea Serban, i-a invitat pe cei care poarta numele de Mihai sau Gabriel pentru a-si sarbatori impreuna onomastica. La intilnire oameni s-au plins de facturile mari la intretinere, de pretul medicamentelor, de lipsa locurilor de casa si a locuintelor pentru tinerii saraci. Evident, invitatii au primit promisiuni de mai bine daca democrat-liberalii vor ajunge la putere.


Sapunaru a dantuit la Ziua comunei Poiana Cristei


Candidatul Nini Sapunaru s-a intilnit cu cetatenii din Chiojdeni, care i-au solicitat sprijin pentru reabilitarea caminului cultural, construirea unei sali de sport, repararea scolii si construirea unei biserici. Apoi candidatul pentru Colegiul 3 a fost oaspetele comunei Dumitresti, unde a discutat cu cetatenii din trei sate. Satenii au cerut un medic dar si personal didactic calificat. S-au solicitat si drumuri modernizate si foraje pentru aductiuni cu apa. Duminica deputatul a participat la Ziua Comunei Poiana Cristei. Si deputatul Mircea Ciopraga, candidatul PNL in Colegiul 5, a fost simbata la Haret si Doaga, dupa care a fost oaspetele celor din Pufesti, unde a participat la hramul unei biserici. La Marasesti, Ciopraga s-a intilnit cu veteranii de razboi. Duminica, deputatul a fost alaturi de suporteri la meciul de fotbal pe care echipa locala l-a avut cu cei din Homocea, in Divizia D. Scorul egal l-a multumit si pe candidatul din Colegiul 6, primarul Neculai Ionescu, prezent la meci. Dupa amiaza, alaturi de candidatul la Senat din Colegiul 2, Nicu Mazere, Mircea Ciopraga s-a intlilnit cu femeile liberale.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.