Politică

Urarile lui Nicu Mazere, date jos de pe hotel

Iulia Crețu
18 oct 2008 1658 vizualizări
Bannerul omului de afaceri liberal Nicu Mazere, cel care va candida pentru un fotoliu de senator in colegiul de nord al judetului, a fost dat jos de pe hotelul Miorita din Odobesti

Se pare ca afisul de pe care Nicu Mazere ura "o toamna bogata cu dragoste si impliniri", in calitate de consilier judetean, nu a fost pe planul "politic" al anumitor persoane din Odobesti care l-au dat jos. Mazere acuza si spune ca i-a fost furat afisul care acoperea un etaj si ca cei care au facut acest lucru nu aveau nici un motiv, mai ales ca posterul nu avea insemnele vreunui partid politic sau indemnuri la vot pentru o anumita forta politica. "Pentru amplasarea bannerului nu aveam nevoie de autorizatie de la primarie, am avut acceptul domnului Hagiu, care este proprietarul hotelului. L-am amplasat de o saptamina si locatia de la Odobesti nu este singura. In calitate de consilier judetean am obligatia de a fi alaturi de oamenii pe care ii reprezint. Am depus plingere la Politie si sper sa fie gasiti cei care mi-au dat bannerul jos", ne-a spus nemultumit Nicu Mazere. Bannerul a disparut in contextul in care in centrul Odobestiului se desfasoara in acest sfirsit de saptamina festivalul «Toamna Odobesteana» la care vor participa multi oameni care ar fi avut ocazia sa-i vada fotografia si urarea liberalului. Primarul Odobestiului, Daniel Nicolas, chiar spunea zilele trecute ca un asemenea afis nu ar fi avut nici o sansa sa fie amplasat pe vreo institutie publica din oras. Apropierea campaniei electorale aprinde spiritele in Vrancea. Totul a debutat cu bannerul pe persoana fizica al lui Mircea Ciopraga, liberalul care sprijina fotbalul din Marasesti, pe care democrat-liberalii l-au acuzat de furt de start de campanie. Ulterior plingerii PD-L, Biroul Electoral Judetean a stabilit ca bannerul nu are tenta electorala. Apoi, precampania a adus in Focsani pliante ale lui Nicolae Latcan, candidat PNL, si stickere cu chipul lui George Baesu, candidat PSD. Ambele, catalogate drept "informari" cu privire la votul uninominal. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.