Politică

Aveam posibilitatea sa aleg orice colegiu

Mihai Boicu
7 oct 2008 1348 vizualizări
Se lauda deputatul Corneliu Momanu, lasat pe tusa de colegii pe care i-a sustinut la debarcarea fostei conduceri a organizatiei

PD-L Vrancea este singura organizatie locala care se va prezenta la alegerile parlamentare din 30 noiembrie fara nici unul dintre actualii parlamentari in functie. Dupa ce senatorul Jan Vraciu si deputatul Daniel Ionescu au fost eliminati discret de pe liste, nici Corneliu Momanu, secretarul general interimar al organizatiei, nu a primit un colegiu care sa-i faca cu ochiul, in ciuda faptului ca ar fi dorit initial sa candideze la Focsani, unde este mai cunoscut. Deputatul sustine ca a decis sa nu mai candideze, desi s-ar fi aflat intr-o pozitie avantajoasa in calitate de fost lider al PLD pina la fuziunea cu PD. "La inceput am avut posibilitatea sa aleg orice colegiu. Nedorind sa candidez, in final nu am mai ales nici unul. Cei care am format PLD, cind am facut fuziunea, am avut si noi un oarecare avantaj", ne-a declarat Momanu. Deputatul sustine ca motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu mai intra in lupta electorala au fost unele personale. "Au fost mai multe motive, dar toate sint de ordin personal. Fara nici o discutie, pentru mine a fost si o oarecare dezamagire in ceea ce priveste activitatea Parlamentului, care a contat", a adaugat Momanu, cunoscut ca un parlamentar care nu prea lipseste de la lucru. Democrat "" liberalul spune ca in continuare se va implica in viata PD-L si ca la viitoarele alegeri din organizatie va candida pentru un loc in Biroul Permanent Judetean. Ales pe listele PNL in 2004, Corneliu Momanu viza unul din cele doua colegii din Focsani, dar concurenta financiara a fost prea mare pentru disponibilitatea sa financiara. Senatorul Jan Vraciu a declarat la rindul sau ca a hotarit "pur si simplu" sa nu mai candideze, desi surse din PD-L sustin ca nou venitii nu l-au mai dorit pe liste pe fostul liuder al organizatiei. Al treilea parlamentar al partidului, deputatul Daniel Ionescu, care nu prea mai are legaturi cu organizatia din Vrancea, a lasat sub semnul intrebarii candidatura sa, afirmind ca "se pare ca vrincenii nu vor sa scape de mine". Ionescu lasa astfel sa se inteleaga ca are legaturi la virful partidului care il vor ajuta sa intre intr-o noua cursa electorala, peste vointa celor de la PD-L Vrancea. In acest mandat insa, Daniel Ionescu a schimbat trei partide si tot atitea doctrine, trecind cu usurinta de la PRM la PSD si apoi la PD. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 4 ore, 49 minute, 48 secunde
Lasa vrajeala ma nea Cornele, ca de cand te-ai insurat cu aia, una Trasculeasa Alina sau Gongu Dana, ti-a iesit norocu-n cale! Si te-au dat jos de peste tot! Ai ramas de fraieru si prostu satului citeste integral
, acum 739400 zile, 4 ore, 49 minute, 48 secunde
Da, eu am zis ca as contribui cu bani pt. Momanu, dar nu poti sa obligi omul. Fiecare le stie pe ale lui. Daca nu vrea, asta e.
, acum 739400 zile, 4 ore, 49 minute, 48 secunde
Asta e cu "saracu' domn'momanu", si-a facut pohta si a distrus pedeleul vrancean si acum nu mai are pe unde sa scoata camasa!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.