Politică

BEJ spune ca bannerul lui Ciopraga e... pe persoana fizica

Iulia Crețu
6 oct 2008 736 vizualizări
Biroul Electoral Judetean Vrancea s-a pronuntat cu privire la contestatia PD-L asupra amplasarii bannerului candidatului liberal pentru Camera Deputatilor, Mircea Ciopraga, de la Stadionul Marasesti. Potrivit deciziei BEJ, bannerul nu reprezinta debut de campanie electorala inaintea termenului legal, cum au strigat democratii, ci un simplu afis al unei persoane care sprijina fotbalul.

Contracandidatul liberalului Ciopraga, democrat-liberalul Alin Trasculescu spune ca, in acelasi mod, isi va pune si el un banner... pe persoana fizica la stadion. "Ce e daca nu un inceput de campanie electorala? Pina a ajuns BEJ sa vada bannerul, ei (n.r. liberalii) au decupat din el. In acelasi mod pot sa imi pun si eu un banner la stadion, pentru ca eu si joc fotbal. E un start furat de campanie, nici nu stiu daca domnul Ciopraga are habar cum arata mingea de fotbal", ne-a spus Alin Trasculescu. Pe banner se afla un patrat galben cu sageata liberala, insa a fost indepartat dupa reclamatia la BEJ. Atit PD-L-istul Trasculescu, dar si PNL-istul Mircea Ciopraga si PSD-istul Catalin Vrabie sint nominalizati pentru a se bate in Colegiul 5 Marasesti pentru un fotoliu de deputat. Potrivit legii, campania electorala va debuta la finele acestei luni. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 34 minute, 25 secunde
cine v-a deschis tet-ul referitor la patratul cu sageata de pe benerul lui ciopraga? dan brasov pe blogul personal., e tare baietasul acesta! si...chiar i se citeste blogul. bravo
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.