Politică

Malureanu junior, candidatul surpriza din Colegiul nr. 4

Doina Ganea
1 oct 2008 1430 vizualizări
Democrat liberalii vrinceni si-au prezentat ieri si ultimul candidat pentru functia de deputat la Colegiul nr. 4 Odobesti, in persoana consilierului local Mugurel Malureanu.

Trei consilieri PD-L din Focsani, candidati la parlamentare

Tinarul democrat - liberal in virsta de 31 de ani este un nume mai putin cunoscut fata de cel al tatalui sau, omul de afaceri Florentin Malureanu, fost membru PSD pina in 2004. PD-L a anuntat ca mizeaza la alegerile parlamentare pe tineretea candidatilor, Malureanu fiind al treilea consilier local PD-L, dupa Alin Trasculescu si Dan Popoiu, propus pentru o functie de parlamentar. In acest context, presedintele organizatiei judetene a PD-L, Alin Trasculescu, i-a atacat ieri pe liberali spunind ca PNL si PSD si-au dat mina la impartirea colegiilor uninominale. "Colegiile au fost impartite pe sfere de influenta. Acesta a fost singurul criteriu pentru ca altele sint problemele celor care locuiesc la Gologanu fata de cele ale celor care locuiesc la Focsani. Aceste trocuri intre PNL si PSD au fost evidente" a declarat Alin Trasculescu. Cu o echipa tinara, PD-L spera sa obtina un rezultat mai bun decit cel de la alegerile locale. "Propunerile noastre au venit ca urmare a unor sondaje realizate pe colegii. Cind am facut lista de candidati am vrut sa schimbam clasa politica din temelii. De aceea in lista noastra de candidati nu se regasesc fosti parlamentari sau oameni cu experienta in politica. Sper ca am reusit, iar electoratul o sa voteze in consecinta", a precizat presedintele PD-L Vrancea. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 35 minute, 13 secunde
Ideia este buna si le recomand sprijin mediatic si financiar din partea PDL si a simpatizantilor,pentru a fi xcunoscuti de alegatori.Veniti cu un program concret in fata alegatorilor pentru Vrancea citeste integral
, acum 739399 zile, 14 ore, 35 minute, 13 secunde
CHIAR AVEM NEVOIE DE PARLAMENTARI SI SENATORI TINERI CU ALTE VIZIUNI ASUPRA POLITICII.BABALICII DIN SENAT SI PARLAMENT AR FI CAZUL SA VA PENSIONATI!
, acum 739399 zile, 14 ore, 35 minute, 13 secunde
de acord cu tine Nico, hai sa votam pt tineri : Trofin, Trasculescu, Malureanu.
, acum 739399 zile, 14 ore, 35 minute, 13 secunde
Curaj tinerilor sa faca politica (gargara) sa castige un ban cinstit
, acum 739399 zile, 14 ore, 35 minute, 13 secunde
Curaj tinerilor sa faca politica (gargara) sa castige un ban cinstit
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.