Politică

Rocada de viceprimari

Iulia Crețu
9 iul 2008 1043 vizualizări
Dupa avizul de legalitate acordat de Prefectura pentru numirea celor doi noi viceprimari ai municipiului, democratul Alin Trasculescu si liberalul Romeo Paul Postelnicu au preluat birourile fostilor locotenenti ai edilului PSD Decebal Bacinschi, anume Neagu Nistoroiu si George Mardare.

Aceasta in ciuda faptului ca alesii PSD au anuntat ca vor sa ceara in justitie, la Sectia Contencios Administrativ a Tribunalului Vrancea, anularea hotaririi Consiliului Local de alegere a viceprimarilor pe motiv ca la sedinta s-ar fi incalcat secretul votului. Atributiile de serviciu vor fi preluate incepind de astazi, dat fiind ca ieri primul focsanean a fost plecat la Bucuresti, la tratative cu compania Distrigaz SUD. "Am preluat birourile, vom prelua si atributiile. De miine (n.r. azi) se va intimpla asta, il asteptam pe primarul Bacinschi sa vina de la Bucuresti", ne-a spus Romeo Paul Postelnicu, vicele liberal. Ieri, la sedinta extraordinara, cei doi noi viceprimari au stat unul linga altul, avind in fata vechea garda a PSD, Mardare&Nistoroiu, cea care a fost ajutorul lui Bacinschi din 2004 si pina la inceputul acestei saptamini. Din aceasta luna, cei doi pesedisti trebuie sa se obisnuiasca fara secretare si cu un simplu scaun de consilier local. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.