Politică

Mirela Bizna vrea sa se intoarca

Nicoleta Cristea
7 iul 2008 1625 vizualizări
Fostul consilier local Mirela Bizna vrea sa se intoarca in fotoliul de consilier municipal. Dupa ce noul sef interimar al PD-L, viceprimarul Alin Trasculescu, a dat-o afara in plen fara drept de apel si i-a retras sprijinul politic, suspectind-o de jocuri subterane cu PSD, "doamna de fier" vrea sa-si recapete postul in Consiliul Local cu ajutorul justitiei, dupa modelul fostului colonel Gheorghe Iorga.

Mirela Bizna a contestat saptamina trecuta demiterea din functie la Sectia de Contencios administrativ a Tribunalul Vrancea. Cererea fostului consilier municipal a primit un termen de judecare scurt, pe 9 iulie, intrucit cauzele de acest gen se judeca in regim de urgenta. Cu toate acestea, Mirela Bizna, contactata telefonic in week-end, nu a dorit sa comenteze prea mult situatia, intrucit este plecata in concediu. La sedinta CL de pe 26 iunie, democratei i-a fost retras sprijinul politic, locul sau in Consiliu fiind luat de colega din legislatura trecuta, Mioara Lazar, care a asteptat cuminte in sala nominalizarea partidului. Atunci, Bizna a considerat gestul lui Alin Trasculescu drept abuziv si ilegal, declarindu-i razboi pe fata tinarului viceprimar care, in opinia sa, si-a inceput mandatul cu o ilegalitate. Mirela Bizna a declarat ca in realitate noul sef s-a temut de concurenta din partid si nu de faptul ca ea nu ar fi votat conform intelegerilor din partid. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 1 ora, 3 minute, 39 secunde
Partidul v-a propus, partidul nu v-a mai propus. Cam asta-i toata treaba. Sa te impui cu forta intr-un grup in care nu te doreste nimeni nu cred ca o tactica foarte inteligenta. Doamna Lazar a muncit citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.