Politică

Chef de chef la Brosteni si Dumitresti

Ziarul de Vrancea
17 iun 2008 1422 vizualizări
Liberalii Ion Bucur Pomana si Sandu Crintea au sarbatorit cistigarea alegerilor u Pomana s-a ales si cu o reclamatie la politie, pentru ca a dat muzica prea tare

In doua localitati vrincene, ziua de ieri a fost prilej de chef pentru noii primari, care s-au luptat din greu sa ajunga in functii. La Brosteni, liberalul Ion Bucur "Pomana" a anuntat inca de duminica seara ca va da o petrecere pentru ca locuitorii l-au ales primar, imediat dupa ce victoria sa incepuse sa se contureze. Petrecerea a inceput chiar la miezul noptii, dupa anuntarea rezultatelor finale. «Pomana» a instalat taraful cu lautari pe terasa casei unde este farmacia din Arva, proprietatea ginerului sau, si a dat drumul la dedicatii fara numar. Noul primar a fost vizitat ieri si de colegii sai din conducerea PNL. Bucuria noului primar a fost cu atit mai mare cu cit acesta a fost locuitor al comunei Mera inainte de alegeri. Fostul padurar nu s-a lasat intimidat de acest lucru si a pus la bataie toate resursele pentru a fi ales. Brosteniul a fost una dintre comunele care a aratat ca de acum incolo candidatii vor fi votati in functie de citi bani vor fi dispusi sa cheltuie la alegeri si mai putin pentru imaginea lor. Pomana l-a invins in turul doi pe democrat "" liberalul Ioan Tuveni. Fostul padurar pariase cu deputatul Nini Sapunaru ca va cistiga inca din primul tur, insa a reusit abia la a doua incercare. "Maninc si iarba de pe jos si tot o sa ies primar", spunea Pomana inainte de turul doi. Manifestarile zgomotoase ale noului primar i-au deranjat pe unii localnici, care l-au reclamat la Politie. "Am primit o plingere telefonica si l-am trimis pe agentul Corcoz sa ceara organizatorilor evenimentului sa opreasca muzica", ne-a spus agentul Cristinel Badiu, seful de post al Politiei din Brosteni. In ciuda "indicatiei", cheful a continuat si ieri.


Fanfara la Dumitresti


La Dumitresti a fost iar un motiv de petrecere, dupa ce liberalul Sandu Crintea, general in rezerva, l-a invins in alegeri pe social "" democratul Petrica Dogaru, dupa o campanie electorala incrincenata. Cum noul primar se pare ca se odihnea, sustinatorii s-au strins la o terasa din centrul comunei unde s-au pus pe sarbatorit victoria. Pentru ca atmosfera sa fie cit mai vesela, localnicii au chemat fanfara de la Rimnicu Sarat sa le cinte de bucurie. Prin zona a trecut la un moment dat si fostul primar, care a plecat rapid cind a fost vazut de adversari. De altfel, Petrica Dogaru a intrat in conflict cu ei si in noaptea trecuta, deoarece liberalii au i-au cerut cheile de la portile stadionului, pentru a sarbatori victoria pe terenul de fotbal. Se pare ca, dupa cum ne-au spus unii localnici, fostul primar si-a inecat amarul, la propriu, chiar in sediul primariei pe care a condus-o neintrerupt din anul 1996. (V. MUSCA, M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.