Politică

Jurnal de campanie

Ziarul de Vrancea
21 mai 2008 1345 vizualizări
Ion Petre are mascota Candidatul PSD pentru Primaria Panciu, Ion Petre si-a ales drept mascota pentru campania electorala propriul ciine.

Max, de noua luni, din rasa Chow-Chow isi expune blana umflata si limba mov pentru a atrage voturi stapinului sau. Pe ideea ciinele e mai fidel decit omul, primarul in exercitiu spune ca "Max merge cu mine in campania electorala". "Fie ca sint intilniri cu alegatorii din cartiere, fie ca sint altfel de actiuni, Max este prezent", sustine primarul Ion Petre intr-un comunicat de campanie. Pina in prezent, candidatul de la Panciu este singurul care si-a ales o mascota. Ce-i drept, Petre ezita sa spuna celor de la partid cam ce maninca cu pofta Max, tufele de trandafiri. Adica mascota maninca simbolul PSD. (I. C.)


Afise PDL si PNL cu coarne si mustati


Afisele electorale ale candidatilor PDL, PNL, PC si ale independentilor de la Ruginesti au fost "victimele" actelor de huliganism electoral. "Azi noapte au fost minjite cu spray-uri negre toate afisele PDL si PNL, dar si ale celorlalti candidati. Au desenat coarne si mustati pe afisele sotului meu. Asta demonstreaza rautatea care exista la adresa candidatului PDL, care este favorit la cistigarea alegerilor", ne-a spus Mariana Lungu, sotia candidatului PDL la Primaria Ruginesti, Constantin Lungu. Singurele afise ramase intacte sint cele ale candidatului PSD, actualul primar, Adrian Alexe. Prin comuna se vehicula ieri si ideea ca nepotul primarului ar fi cel care a distrus afisele, acesta chiar laudindu-se, se pare, in fata colegilor de clasa. In alta ordine de idei, astazi la Ruginesti este asteptat si Marian Oprisan, pentru inaugurarea unui pod. (M. BESLEAGA)


APD vrea observatori in tot judetul


Asociatia Pro Democratia ofera posibilitati de acreditare ca observatori si pentru doritorii din Adjud, care pot apela numarul de telefon 0762.088252, la care raspunde Cecilia Poenaru, voluntar APD. Organizatia neguvernamentala selecteaza zilnic observatori pentru alegerile locale din 1 si 15 iunie, intre orele 10.00 si 20.00, la sediul din strada Republicii nr. 9, et. 3, Focsani. Observatorii vor primi diurna, hrana pentru ziua respectiva, transport si vor beneficia de o instruire. Detalii suplimentare se pot obtine la tel. 0237/621306, mobil 0730.510184 sau e-mail apd.focsani@apd.ro . Sint observate sectii de votare din mediul rural, intentia Pro Democratia fiind de a avea reprezentanti in fiecare comuna, alaturi de echipele mobile. D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.