Politică

Consilierii peremisti din Marasesti, pe faras

Doina Ganea
24 ian 2008 1059 vizualizări
Presedintele PRM Vrancea, Adrian Popescu, s-a decis in cele din urma sa denunte plecarea fostilor consilieri peremisti Valerica Chitic si Costel Podaru la un alt partid si sa solicite Consiliul Local Marasesti invalidarea mandatelor celor doi

Adrian Popescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa retraga luna viitoare sprijinul politic celor doi fosti colegi de partid, care in noiembrie 2007 s-au inscris in Partidul Popular si al Protectiei Sociale Vrancea. Valerica Chitic, fost prim-vicepresedinte al PRM Vrancea, a devenit presedinte al PPPS Vrancea, dar este in continuare si consilier local la Marasesti, ales in 2004 pe listele PRM. Daca cei din PRM isi vor revendica locurile in Consiliul Local Marasesti, potrivit legii statutului alesilor locali, Chitic si Podaru isi vor pierde fotoliile de alesi ai marasestenilor. In preajma sarbatorilor de iarna, presedintele interimar al PRM Vrancea declara ca nu le retrage sprijinul politic celor doi, pentru ca ca nu doreste sa le faca un cadou neplacut de sarbatori. Cum sarbatorile s-au incheiat, Adrian Popescu a precizat ca luna viitoare va cere Consiliului Local si Primariei Marasesti invalidarea mandatelor fostilor consilieri PRM. Urmatorii peremisti care se afla pe listele suplimentare ale partidului sint Costel Beraru si Neculai Andronic. (Doina Ganea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.