Politică

AP nu vrea sa colaboreze cu pesedistii lui Nini Sapunaru

Mihai Boicu
14 ian 2008 984 vizualizări
Tudorache Dumitrache, presedintele Actiunii Populare Vrancea, a declarat simbata, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul nostru este o situatie particulara in ceea ce priveste colaborarea cu PNL, chiar daca la nivel central formatiunea condusa de Emil Constantinescu sustine Guvernul Tariceanu.

Liderii locali ai Partidului Verde s-au inscris in Actiunea Populara

"Daca pe listele electorale ale PNL vor fi apare Catalin Kanty Popescu, Constantin Buza si Fevronia Stoica, atunci alegatorii vor avea de ales intre pesedistii lui Marian Oprisan si pesedistii lui Nini Sapunaru", a declarat Tudorache Dumitrache. Vicepresedintele AP Constantin Grosu a precizat ca protocolul incheiat cu PNL este doar la nivel politic, urmind ca discutiile sa continuie la finalul acestei luni. Tudorache Dumitrache a afirmat ca exista posibilitatea ca in cazul in care cele doua partide vor avea liste comune de candidati la alegerile din acest an, AP Vrancea sa solicite sa participe cu liste proprii de candidati daca fostii pesedisti ajunsi la PNL vor candida pentru diverse functii in administratia publica locala. Tudorache Dumitrache a mai spus ca, in ciuda scorului foarte mic din sondaje, AP este "activa si dinamica" in Vrancea, prima sedinta a conducerii din acest an avind loc chiar pe data de 2 ianuarie. "Intrecerile electorale ne-au demonstrat foarte clar ca din punct de vedere propagandistic toate partidele au incercat sa aduca alegatorii la vot, insa 60% dintre ei nu s-au prezentat. Noi consideram ca Actiunea Populara, ca partid de centru dreapta, impreuna cu celelalte partide care impartasesc aceasta doctrina, vom reusi sa atragem acest electorat", a mai spus presedintele AP Vrancea. In alta ordine de idei, organizatia condusa de Tudorache Dumitrache s-a marit prin venirea membrilor conducerii filialei Vrancea a Partidului Verde. "Doamna avocat Ionelia Vulpescu a luat decizia sa dizolve Biroul Judetean, iar membrii sa se inscrie individual in AP", a afirmat Dumitrache. Dizolvarea conducerii PV Vrancea s-a facut din cauza nemultumirilor fata de activitatea conducerii partidului la nivel national. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.