Politică

Guvernul si nevasta l-au lasat pe Mindrila

Ziarul de Vrancea
10 ian 2008 1262 vizualizări
Constantin Mindrila, condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru furt de conserve in anul 2005, a fost demis din functia de subprefect, pe care nu a ocupat-o nici o zi.

Acesta a fost demis din functia de subprefect, pe care nu a apucat sa o ocupe

Fostul secretar general al Prefecturii Vrancea ar fi trebuit automat sa ajunga subprefect anul trecut, potrivit unei initiative legislative a Guvernului, care i-a "transformat" pe toti secretarii generali de prefecturi in subprefecti. In locul sau a ajuns interimar in aceasta functie Mioara Flenchea, care i-a preluat atributiile dupa suspendare. Constantin Mindrila a fost trimis in judecata dupa ce a fost acuzat in vara anului 2005 ca a furat o parte din conservele destinate sinistratilor, a caror distribuire chiar el o supraveghea in incinta Vamii Focsani. Constantin Mindrila nu a fost "lasat din brate" doar de Guvern, ci si de nevasta, care i-a fost alaturi de mai multe ori in timpul procesului. Directorul Unitatii de Asistenta Medico-Sociala de la Odobesti, profesoara Electra Eftandopolos, se delimiteaza de fostul ei sot, Constantin Mindrila, de care a divortat luna trecuta. Electra Eftandopolos face referire intr-un comunicat trimis redactiei la faptul ca, in urma divortului, Constantin Mindrila nu mai are dreptul sa foloseasca numele de Eftandopolos cu care se semna in documentele oficiale. In acest sens, Judecatoria Focsani s-a pronuntat printr-o sentinta definitiva. (A. M. C., C. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.