Politică

Deszapezirea politica

Iulia Crețu
10 ian 2008 737 vizualizări
Dupa ce doua zile zapada s-a stratificat pe stradutele municipiului, la interventia din biroul CJ s-au inmultit ulilajele de deszapezire pe drumuri

Institutiile subordonate Primariei Focsani si responsabile de deszapezirea municipiului stau "drepti" in fata presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Ca si cum nu si-ar fi cunoscut indatoririle pe timp de iarna, primarul Decebal Bacinschi si Directia de Dezvoltare, Compania de Utilitati Publice RA, dar si Politia Comunitara ori cea Rutiera au avut nevoie de "impulsul" mediatic lansat de Marian Oprisan pentru a pune osul la treaba. Ca si cum numai la apelul sau se poate munci cu sirg in tirgul de pe Milcov. Asta pentru a se vedea cit de interesat de starea natiunii ar fi seful CJ... Si ca sa va dati seama de importanta cuvintului presedintelui Consiliului Judetean, aflati ca ieri dimineata, muncitorii CUP RA lucrau cu mult drag si spor la incarcarea troienelor de zapada murdara de pe marginea principalelor artere de circulatie. Reprezentantii de la Directia de Dezvoltare motivau in urma cu citeva zile aceasta lincezeala in actiune prin faptul ca focsanenii isi parcheaza masinile pe marginea drumurilor si lamele nu pot fi utilizate. Aceeasi lozinca a luat-o in brate si edilul sef Decebal Bacinschi. "Deszapezirea am inceput-o de duminica noaptea, de la orele 2.00. Insa nu putem interveni pe strazi unde zapada este de 2-3 centimetri, nu se pot folosi utilajele. Astazi (n.r. ieri) am tinut o noua sedinta de Comandament de Iarna si am impartit responsabilitatile: am dus utilaje la Mindresti, ENET-ul intervine la SUD, Directia de Transport in statii, iar CUP pe principalele bulevarde. S-a lucrat continuu de atunci. Am avut probleme cu masinile parcate pe marginea drumurilor, le-am pus fluturasi. Am dat si amenzi, miine (n.r. astazi) urmind ca cei de la Comercial si Urbanism sa prezinte situatia", a incercat sa se scoata primarul Decebal Bacinschi. Prin cartiere insa oamenii nu au vazut picior de muncitor si nici roata de tractor care sa adune zapada presata si transformata in straturi de gheata periculoase. Se pare ca toata suflarea de prin institutii face jocul lui Oprisan, nici un sef nefiind sef destul incit sa se gindeasca sa munceasca fara directivele din biroul de la Consiliul Judetean. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.