Politică

Marin Stoica, noul sef al PNG

Doina Ganea
3 ian 2008 940 vizualizări
Fostul presedinte al PRM Vrancea, consilierul judetean Marin Stoica, a explicat, la finele anului trecut, ca asa-zisa fuziune dintre PNL si PNG Vrancea nu este decît o goana dupa functii si nu o trecere masiva de membri de la PNG la PNL.

Ex-seful PRM a ajuns lider interimar al PNG-CD Vrancea dupa "fuziunea" lui Constantin Buza&Co cu PNL

Marin Stoica, care a fost instalat in functia de presedintele interimar al PNG Vrancea, a anuntat ca fosta conducere a organizatiei judetene nu este sustinuta de membrii simpli ai partidului, care au refuzat sa treaca in barca liberalilor. "Cei care au plecat, au plecat pentru functii, insa acest lucru nu se intimpla si cu membrii simpli ai partidului, cei care au venit pentru ideile PNG si pentru domnul Becali", a declarat Marin Stoica. Acesta a explicat, printre altele, ca fuziunea nu se poate realiza decit la nivel central si in nici un caz la nivelul unei organizatii locale. Dupa plecarea fostei conduceri, compusa din Constantin Buza, Fevronia Stoica si Gicu Vrincianu, au revenit in PNG si fostii membri ai partidului care au fost exclusi sau au demisionat dupa venirea lui Constantin Buza la conducerea organizatiei. Printre acestia se numara fostul prim-vicepresedinte Dan Avram, ex-presedintele organizatiei municipale Focsani, Vasile Corchi, ex-vicepresedintele Serban Ioan si ex-presedintele organizatiei de tineret, Cristian Zirna. Presedintele interimar al PNG a precizat ca la intilnirea de la Hotelul Unirea, unde s-ar fi decis asa zisa fuziune, au participat doar 12 membri ai BPJ din 17 si doar 7 au fost de acord cu propunerea de fuziune. Marin Stoica a sustinut ca in nici un moment nu s-a pus problema ca «mii de membri ai PNG sa treaca la PNL». Situatia organizatiei locale a PNG a fost discutata si cu conducerea centrala care a stabilit ca Marin Stoica sa fie presedinte interimar pina la organizarea de alegeri. Dupa 10 ianuarie, cind se va forma noul Birou Permanent, vor fi organizate intilniri ale tuturor birourilor din judet in care sa fie analizate greselile facute la alegerile europarlamentare si sa se inceapa reconstructia organizatiei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.