Politică

Democratii, votati de locuitorii din centrul Focsaniului

Doina Ganea
1 dec 2007 606 vizualizări
Fieful Partidului Democrat pare sa fie centrul Focsaniului. La scrutinul de duminica trecuta, democratii au cistigat 36% din sufragiile focsanenilor. Presedintele PD Focsani, Nicu Tanase sustine ca succesul in alegeri a fost dat in primul rind de echipa pe care o conduce si pe care a fomat-o in mai putin de o luna de cind a fost ales presedinte al organizatiei, dar si de afinitatile pe care le au democratii cu presedintele Traian Basescu

"Evident ca dl Traian Basescu a avut un mare aport. Dar un mare aport l-a avut si crearea acestei echipe. O echipa foarte buna coagulata intr-un timp foarte scurt. S-a muncit in aceasta campanie. Meritul meu este ca am reusit sa armonizez si sa coagulez aceasta echipa. Dar restul este meritul echipei, ai carei membrii au mers in fiecare cartier din usa in usa si au discutat cu oamenii. De aceea tin sa multumesc si pe aceasta cale tuturor membrilor, simpatizantilor si alegatorilor care ne-au acordat increderea prin votul lor din 25 noiembrie. Ne bucuram ca am reusit sa depasim PSD-ul si sa cistigam mai mult decit media pe tara. Totodata tin sa-i felicit si pe cei din PLD care au reusit sa trimita la Bruxelles trei europarlamentari", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele PD Focsani. Potrivit acestuia, democratii au scos un procent bun in alegerile europarlamentare de la focsanenii care locuiesc in centrul orasului, dar au existat sectii din cartierele Gara sau Sud unde procentele au fost la fel de bune. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.