Politică

Ovidiu Burduşa a deschis o nouă structură hotelieră la Roma

Dana Lepadat
31 iul 2016 3767 vizualizări
Consilierul judeţean Ovidiu Burduşa şi-a deschis o nouă structură turistică în plin centrul capitalei Italiei. Păncean de origine, Ovidiu Burduşa mai deţine la Roma, în Via del Corso, o structură turistică, cu şapte camere, numită Corso Grand Suite

Acesta a hotărat însă să se extindă, astfel că, în apropiere, la nici 200 de metri, Burduşa a deschis o nouă structură turistică, de numai patru camere, care vor deveni pană la finele anului, potrivit intenţiilor sale, şase. Structura se va numi după numele străzii, Corso Grand Frattina şi va adopta un alt stil arhitectonic, diferit de cel din via del Corso. Ovidiu Burduşa reuşeşte astfel să dea un semnal că, deşi criza îngrijorează tot mai mulţi antreprenori în Italia, sectorul hotelier, cel din Roma în special, nu a avut de suferit. Chiar dacă face afaceri la Roma, Ovidiu Burduşa a declarat în mai multe randuri că este conectat la evenimentele din ţară în general, din Vrancea în special şi că plănuieşte să se implice mai mult în viaţa publică de pe meleagurile natale, dacă i se va oferi ocazia. În acest an, dorinţa s-a concretizat, acesta fiind ales consilier judeţean pe listele PNL. Cum a demonstrat că este un abil antrepenor în Italia, sperăm ca Burduşa să se demonstreze la fel de abil om politic şi în Consiliul Judeţean. Deşi… Romania nu e Italia şi e posibil ca noul consilier judeţean să aibă ceva surprize în acest sens. Pană atunci îi dorim multă baftă în afaceri şi navetă uşoară pe ruta Roma-Focşani! (Dana LEPĂDATU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
circoteca PNL, acum 2826 zile, 19 ore, 37 minute, 46 secunde
O adunatura de 4 camere este un hotel ? Bre, ne mai lasati cu parasutele astea galbene care se sparg in figuri de 2 lei.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.