Politică

Patru candidaţi vor fotoliul de primar la Panciu

Mihai Boicu
16 mai 2016 6252 vizualizări
Iulian Nica (PSD), Costică Buciuc (PNL), Nelu Manea (UNPR) şi Ion Isac (PND) vor să fie primari la Panciu, un oras în care social-democraţii par să se fi instalat bine în ultimele mandate u Ziarul de Vrancea vă spune ce oameni vor să bage partidele în primărie şi în Consiliul Local Panciu

Patru partide au intrat în competiţie la Panciu, pentru funcţia de primar şi pentru cât mai multe locuri din cele 15 din Consiliul Local. Aşa cum era de aşteptat, PSD merge pe mâna actualului primar Iulian Nica, care pleacă din postura de favorit pentru alegerile din 5 iunie. Iulian Nica a fost viceprimar până în 2014, atunci când s-au organizat alegeri parţiale pentru ocuparea funcţiei de primar, rămasă vacantă după decesul fostului primar Ion Petre, în noiembrie 2013. Acesta a avut cinci competitori şi a câştigat atunci lejer alegerile. Iulian Nica s-a remarcat prin mai multe proiecte derulate în Panciu şi, chiar dacă unele dintre acestea au fost contestate, investiţiile i-au adus vizibilitate chiar la nivel judeţean. Competiţia pentru alegerile din 5 iunie este mai săracă decât în 2014, deoarece sunt patru candidaţi faţă de şase acum doi ani.

Cine îl concurează pe Nica

Liberalii mizează pe Costică Buciuc

 PNL l-a desemnat candidat pe inginerul silvic Costică Buciuc, care a condus Ocolul Silvic Panciu între 1995 şi 2009, iar între 2009 şi 2012 Direcţia Silvică Vrancea. Pe lista de potenţiali consilieri ai PNL se află Sorin Robu, care a candidat în anul 2014 din partea PMP la alegerile locale. Doi foşti candidaţi PP – DD sunt acum contracandidaţi din partea altor partide. Ion Isac reprezintă în alegeri PND


Ion Isac
a candidat în anul 2014 din partea fostului partid al lui Dan Diaconescu, iar acum reprezintă în alegeri PND.

PSD a contestat candidaturile candidaţilor PNL şi PND, dar aceştia au reuşit să intre în cursa electorală după ce au câştigat la Tribunalul Vrancea. Medicul veterinar Nelu Manea este candidatul UNPR, după ce în anul 2012 a fost alegerea PP – DD pentru funcţia de primar. Toate cele patru partide care au intrat în alegeri la Panciu au liste complete de consilieri pentru Consiliul Local Panciu. Panciul a primit statutul de oraş raional în 1950.

Conform recensământului efectuat în 2011, populația oraşului Panciu se ridică la 7.664 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 8.903 locuitori.  (M. BOICU)

 
Candidați PSD Consiliul Local Panciu

1.    Nica Iulian
2.    Boboc Mihai
3.    Marin Lidia
4.    Șerban Huzum Dumitru
5.    Ciuperca Jana
6.    Nedelcu Ioan Avram
7.    Dună Constantin
8.    Roșca Marian
9.    Bîndar Vasile
10.    Pantazică Florin
11.    Costin Viorel
12.    Corcoz Mihail Răzvan
13.    Olaru Nicolae
14.    Pufu Dănuț
15.    Stanciu Sorin Silviu


Candidați PNL Consiliul Local Panciu

1.    Buciuc Costică
2.    Săndulache Octavian Vasile
3.    Tătaru Ion
4.    Robu Sorin
5.    Ungureanu Marius Ciprian
6.    Stoica Marius Mugurel
7.    Danțiș Nicolae Cristinel
8.    Pătrășcan Georgică
9.    Samoilă Cristinel
10.    Nicanau Lorena Claudia
11.    Vartolomei Vasile
12.    Stanciu Emil
13.    Amăriuței Costică
14.    Iftinca Liviu
15.    Gavrilă Ionel


Candidați UNPR Consiliul Local Panciu

1.    Manea Nelu (foto)
2.    Stroe Mihail Daniel
3.    Ene Nicușor
4.    Calin Valentina
5.    Manea Maria
6.    Iftime Andreea
7.    Cristea Mihaela
8.    Popoiu Laurențiu Dan
9.    Pană Gelu
10.    Garnet Ion
11.    Apostu Mihai
12.    Gheorghe Valentin Dorinel
13.    Calpagiu Cristinel
14.    Pușcașu Mihail
15.    Stoleru Ionuț Cosmin

 

 

 

 

 

 

 

Candidați PND Consiliul Local Panciu

1.    Isac Ion (foto)
2.    Hărăbor Vasile
3.    Penghiș Viorel
4.    Șercan Sorinel
5.    Vasiliu Dan
6.    Harabagiu Vasile
7.    Buhai Vasile
8.    Popa Codrin
9.    Palade Costel
10.    Dărmănescu Viorel
11.    Vîlcu Viorel Dragoș
12.    Ursu Viorel Emanuel
13.    Neghină Costel
14.    Doagă Adrian
15.    Vîlcu Nicolae

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe cine votăm!

Pentru corecta informare a cititorilor noştri, Ziarul de Vrancea va publica în campania electorală listele de candidaţi pentru alegerile locale din 5 iunie, de la toate partidele. Dacă săptămâna trecută am publicat candidaţii de la Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Focşani, de la toate partidele care au candidat în cursa electorală, astăzi publicăm listele de candidaţi de la Mărăşeşti. În funcţie de validarea şi publicarea listelor de către Birourile electorale locale, vom continua publicarea candidaţilor şi din celelalte oraşe ale judeţului. Peste 5.000 de vrânceni candidează pentru posturi în administraţia publică locală.

site zdv  alegeri locale

Ştirea Zilei!!!Citeşte cu mare atenţie pentru că-n mod sigur te interesează

Este activ începand de astăzi 11.05.2016 subsite-ul ZdV alegeri locale 2016 al Ziarului de Vrancea

 

Poate fi accesat la adresa alegeri.ziaruldevrancea.ro.În el veţi regăsi informaţii legate de scrutinul din 5 Iunie 2016 structurate pe: Consiliul Judeţean ,municipiile Focşani şi Adjud.oraşele Mărăşeşti,Panciu,Odobeşti precum şi pentru cele 68 de comune din Vrancea site alegeri zdvZdV alegeri locale 2016 reprezintă cu certitudine pe perioada campaniei electorale pentru alegeri locale 2016, sursa de informare cea mai promptă, echidistantă şi credibilă în mediul online din judeţ.Dar şi-foarte,foarte important!!!- cel mai eficient,accesibil şi util mijloc de promovare electorală, aliniat noilor reglementări în materie,în vigoare, pentru candidaţii reprezentanţi ai formaţiunilor politice sau independenţi ,concurenţi în competeţia electorală din Vrancea,cu verdict final în 5 Iunie 2016,ora 22,00.Obs.:Completat la cererea + dorinţa clientului nostru colaborator şi cu ediţia tipărită a Ziarului de Vrancea ,dar şi cu pagina de facebook şi canalul propriu de youtube ZdV TV.

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Ioana, acum 2901 zile, 21 ore, 2 minute, 39 secunde
Se pare ca altii mai puternici n-au avut curajul sa-si depuna candidatura la Primaria Panciu. Offf, lasitatea asta!!!!!!!!!!!!!.
, acum 2901 zile, 22 ore, 9 minute, 53 secunde
Da. Si pe Cameluta
pretenas, acum 2901 zile, 23 ore, 16 minute, 53 secunde
lasati-l pe Iulian sa-si faca treaba
sile, acum 2901 zile, 23 ore, 26 minute, 54 secunde
oare atata merita oraselul asta? te uiti la ei si te intrebi cat de reprezentativi pot fi pentru aceasta comunitate. cei care pot aduce plus valoare stau departe din pacate.
Marius, acum 2901 zile, 18 ore, 17 minute, 50 secunde
Da' cine nu-i lasa sa se implice in proiectele comunitatii pe "cei care pot aduce plus valoare"? Cat despre reprezentativitate, mai lasati deoparte rautatile si analizati mai obiectiv citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.