Politică

Vrâncenii l-ar trimite pe baronul Oprişan DJ la club dacă nu le face drumurile

Iulia Crețu
28 oct 2015 3091 vizualizări
Audienţele şefului de judeţ s-au mutat pe facebook, acolo unde oamenii îi cer lui Oprişan să le facă drumurile şi să o lase mai moale cu distracţia pe bani publici u baronul este atenţionat că din pădurile Vrancei se fură ca-n codru, iar el îi trimite pe cei care semnalează faptele la poliţie u vrâncenii nu sunt numai cârcotaşi, unii chiar apreciază parangheliile şi mai vor cel puţin o distracţie până la Revelion

Vrâncenii îşi descarcă doleanţele în mediul online. În colimator este, în permanenţă, cel puţin pe o reţea de socializare, chiar baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan. Acesta se pare că are timp berechet să răspundă oamenilor, să le dea like şi chiar să-i burzuluiască în cazul în care vrâncenii îl trag la răspundere pe cel care se declară “sclav la curtea vrâncenilor”. După ce Liviu Dragnea l-a “scuturat” pe Oprişan de o funcţie de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, oamenii s-ar fi aşteptat să-l vadă mai des în judeţ ori la Focşani pe şeful Consiliului Judeţean Vrancea. Lucru care însă nu s-a întâmplat. După desfăşurarea Festivalului Viei şi Vinului Bachus 2015, mustul a încetat să curgă în Piaţa Unirii.

Oprişan, trimis să pună muzică la discotecă

Curg în continuare reproşurile şi problemele vrâncenilor, care-i cer, în principal, lui Oprişan să le facă drumurile. Această dorinţă este însă constanta mandatelor lui Oprişan pe care însă nu reuşeşte să o ducă la bun sfârşit. O vrânceancă îi transmite lui Oprişan să o lase mai moale cu organizarea petrecerilor din bani publici şi să întărească infrastructura. Femeia îl ia peste picior pe baron. “Domnule Oprişan, cu toţii ştim că eşti un bun organizator de evenimente, dar din cate îmi amintesc eu, vrâncenii te-au votat în speranţa că o să întăreşti măcar infrastructura, că de altfel te votau resident dj la Pulse Focşani dacă ne doream entertainment”, îi scrie Daniela Ciornea. Răspunsul lui Oprişan a venit, el invocând asfaltarea Focşani-Ojdula. “Din cluburile din Londra sau Anglia unde aveţi suficient entertainment nu vedeţi măcar Focşani-Tg. Secuiesc ultima trecere peste Carpaţi după 1989? Veniţi acasă mai des şi vă prezentăm mai multe realizări ale noastre. Să vă fie bine!”, replică Oprişan.

Festivalul furtului de lemn din Munţii Vrancei

O altă vrânceancă îi cere şefului de judeţ să fie mai atent la furtul de lemn din pădurile Vrancei. Oprişan îi răspunde să se ducă, dacă are probe, la Poliţie. “D-l Oprişan, eu vă recomand să faceţi cel mai mare festival din România. Festivalul furtului de lemn din Munţii Vrancei, zona Paltin şi Nereju. Mândru k sunt Vrâncean”, este ironică Mădălina Enache. “Am şi eu aceste suspiciuni dar vă rog să veniţi cu exemple concrete nu doar cu afirmaţii despre furturile din păduri. Un bun cetăţean cu asemenea informaţii merge la poliţie sau procuratură”, scrie pe facebook Oprişan.

Unii mai vor o paranghelie până la Revelion

Şi dacă vrâncencele sunt cu gura pe baron, criticându-l, bărbaţii din judeţ mai cer cel puţin o paranghelie în centrul Focşaniului până la Revelion. “Foarte frumos festival aţi făcut, s-au distrat tinerii, copii şi adulţi, am văzut şi bătrâni! Eu mi-aş mai dori încă un spectacol până la revelion pentru că lumea socializează, se distrează, ascultă muzică bună, românească, Italiană e.t.c! Cui nu-i place, să înveţe să se distreze că au îmbătrânit prematur! Bravo, felicitări!”, a fost mesajul lui Mihai Luchian. Alţii îi cer lui Oprişan să fure mai puţin şi îl ameninţă cu DNA-ul. “Furaţi mai puţin şi ajutaţi tinerii în integrarea în societate şi mai daţi afară persoanele corupte care pun în pericol judeţul şi nu numai. Mai luaţi ceva măsuri în sprijinul populaţiei; am făcut apel la instituţia pe care o conduceţi... Totul a fost minciună! Ba mi s-a pus şi beţe în roate… vine campania, voi avea grijă să spun adevărul oamenilor… câte fonduri se spală la ordinul dumitale... inclusiv raport SOS către DNA şi alte foruri europene...”, îl ameninţă pe Oprişan cel intitulat Justiţiarul Sandu Sandu. Toate laudele şi criticile la adresa şefului CJ Vrancea pot fi citite pe adresa de politician a lui Marian Oprişan de pe facebook. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.