Politică

ENET SA, cel mai mare datornic la bugetul general consolidat

Ziarul de Vrancea
4 nov 2014 1197 vizualizări
Societăţile comerciale vrâncene au restanţe de peste 21 de milioane de lei la buget. Cel mai mare datornic la bugetul general consolidat, publicat pe site-ul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, la nivelul judeţului Vrancea, este SC ENET SA care însumează restanţe de 4,36 milioane lei.

Urmează Sc 4 Weels Import Export SRL cu 1,04 milioane lei şi Prest Grup Internaţional SRL cu 0,89 milioane lei, potrivit unui comunicat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea. 617 societăţile comerciale din Vrancea au datorii restante la bugetul total consolidat în sumă de 21,28 milioane lei, potrivit AJFPV. La Bugetul de stat au fost publicaţi 573 contribuabili mijlocii şi mici care aveau obligaţii restante de 13,91 milioane lei. Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de stat, au fost publicaţi 315 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau restanţe de 5,78 milioane lei. Obligaţiile la Bugetul Fondului asigurărilor de sănătate sunt în sumă de 1,41 milioane lei şi provin de la 295 contribuabili mijlocii şi mici. Pentru obligaţiile faţă de Bugetul asigurărilor sociale de şomaj, au fost publicaţi 187 contribuabili mijlocii şi mici care înregistrează obligaţii restante de 0,18 milioane lei. Potrivit AJFPV, primii zece datornici publicaţi pe site însumează restante de 10,01 milioane lei, reprezentând peste 47% din totalul restanţelor. AJFPV a actualizat Lista societăţilor comerciale care înregistrau obligaţii restante faţă de bugetele: de stat, asigurărilor sociale de stat, fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, asigurărilor de şomaj, precum şi cuantumul acestor obligaţii restante la 30.09.2014 şi neachitate până la data publicării, respectiv 31.10.2014. Lista contribuabililor cu obligaţii restante la 30.09.2014 poate fi consultată la următoarea adresă http://www.anaf.ro/obligatii/ .(D. L.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.