Politică

VIDEO!!! O sută de pemepişti din Vrancea la marşul anti-guvernare

Iulia Crețu
27 sep 2014 1512 vizualizări
Elena Udrea speră să convingă vrancenii să-i dea votul cu cele 125 milioane euro investite în mandatul sau de ministru al Dezvoltării în judeţ, după cum se arată pe site-ul romaniafrumoasa.ro

Conducerea PMP Vrancea a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a lor candidată la prezidenţiale, Elena Udrea, a renunţat la lansarea oficială în cursă şi a decis, împreună cu reprezentanţii partidului din teritoriu, să folosească banii din organizare pentru oferirea de rechizite copiilor nevoiaşi. În acelaşi timp, o sută de membri şi simpatizanţi ai PMP de la Vrancea vor participa, în week-end, la un marş împotriva guvernării Ponta, protest care va marca şi lansarea Elenei Udrea în cursa pentru Palatul Cotroceni. “O sută de vranceni vom merge la Bucureşti, într-un marş spre Piaţa Victoriei. Va fi un protest împotriva guvernării dezastruoase a lui Ponta”, a declarat Nicu Tănase, preşedintele PMP Vrancea. De altfel, cei de la PMP au prezentat la întalnirea cu presa şi realizările cu care Elena Udrea speră să ia voturi în judeţ. Aceasta face referire, pe site-ul romaniafrumoasa.ro, unde-şi promovează imaginea, la proiectele pe care le-a sprijinit şi finanţat în calitatea sa de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului în Guvernarea Boc. Udrea a calculat la 125 milioane de euro investiţiile pe care le-a realizat în judeţul Vrancea, pornind de la drumuri, alimentări cu apă şi canalizare, blocuri reabilitate termic sau microîntreprinderi finanţate, care au creat peste 400 de noi locuri de muncă în judeţ. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
@?, acum 3498 zile, 2 ore, 7 minute, 44 secunde
@? Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri! Felicitari echipei PMP si mult succes ! Doar ei au mai ramas opozanti in Vrancea...restul sunt vanduti!
?, acum 3498 zile, 18 ore, 22 minute, 31 secunde
Te doare capul, acestia sunt ,,oamenii noi in politica” de care vorbeste parasutista? Un Stelescu care a tiparit tot ce a dorit Oprisan, un bilbiit si Tanase un spagar notoriu, vai mama ei politica.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.