Politică

UDMR cere patru miliarde de euro ca sa ramana la guvernare!

Ziarul de Vrancea
22 mai 2014 1037 vizualizări
Oficial, Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania detine doar doua ministere in cabinetul Ponta. Si, ce-i drept, in afara portofoliilor Culturii si Mediului, la negocierile pentru formarea actualei coalitii de guvernamant au mai obtinut un post de vicepremier pentru presedintele Kelemen Hunor si niscaiva locuri de secretari si subsecretari de stat.

  

Insa acesta este doar varful iceberg-ului, formatiunea politica a etnicilor maghiari reusind, intr-un timp record, sa–si intinda zonele de influenta din administratia centrala si cea locala intr-un ritm de-a dreptul ametitor. Iar acum, dupa cum sustin sursele noastre, joaca totul pe o singura carte, cerand fonduri europene sau de la buget de nu mai putin de patru miliarde de euro, ca sa nu paraseasca guvernarea, sub un pretext oarecare. Iar premierul Victor Ponta, spre disperarea multora dintre liderii PSD, pare dispus sa cedeze din nou ultimatumului dat de adevaratul lider al “afaceristilor” udemeristi, Verestoy Attila.

 

Cititi  intreg articolul pe:www.enational.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.